Szeretnék segitséget kérni anyukám plusz a tesom (lány) meg én (mind a ketten 13évesek vagyunk) élünk mert apukám meghalt amikor 5 éves voltam. Többi lent?
Na akkor az lenne hogy anyukám talált valami férfit be is mutatta nekünk elég furcsak ember a tesómmal nem nagyon kedveljük.anyukánk egyedül hagyot vele egy két órára és a tesommat fogdosni akarta szerencsére anyukánk akkor ért haza.
de nem tudjuk hogy mondjuk meg neki mert anyukánk ugy odavan érte létszi segitsetek.
Mondjátok el neki, sokkal rosszabb lenne anyukátoknak, ha veletek történne valami, mint az,hogy új palit kell keresnie.
A pasas meg is érdemelné,hogy kidobják, legalább anyukátok is találhat magának egy normális, rendes férfit ehelyett a görény helyett és nektek sem lesz sz*r gyerekkorotok.
Persze ez csak akkor játszik, ha igaz amit írsz, és nem csak az ellenszenv beszél belőled.
Szólj Anyukátoknak, persze, ha ez IGAZ, és nem az unszimpátia miatt akartok vele kicseszni.
Én azért nehezen hiszem a történetet. Nekem inkább az jön le, hogy nem szeretnétek, hogy az Anyukátoknak új barátja lenne.
Off: Utolsónak, hidd el vannak ilyenek. Mamám összeszedett valami pasit, amikor mama nem volt ott unokatesómat próbálta megfogni a bácsika. A lábán, a combján. Unokatesóm elmondta ezt otthon, mire a bácsika letagadta, azt hazudta, hogy csak barátilag fogdosta a gyereket. A francokat, undorító az ilyen.
On: Szerintem először anyukátoknak szóljatok, ha esetleg nem hisz nektek akkor menjetek el a rendőrségre. Esetleg valamelyik felnőttnek szóljatok akivel jóban vagytok, szomszéd vagy valaki. Ő biztos segíteni tud nektek.
Szia!
Mire jutottatok? Elmondtad anyukádnak? Szóljatok neki mindenképp!!! Remélem jó kapcsolatban vagytok és hisz nektek, de ha nem, akkor rendőrség!!!!
Kérlek tájékoztass, hogy mi történt azóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!