Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretnék segitséget kérni...

Szeretnék segitséget kérni anyukám plusz a tesom (lány) meg én (mind a ketten 13évesek vagyunk) élünk mert apukám meghalt amikor 5 éves voltam. Többi lent?

Figyelt kérdés

Na akkor az lenne hogy anyukám talált valami férfit be is mutatta nekünk elég furcsak ember a tesómmal nem nagyon kedveljük.anyukánk egyedül hagyot vele egy két órára és a tesommat fogdosni akarta szerencsére anyukánk akkor ért haza.

de nem tudjuk hogy mondjuk meg neki mert anyukánk ugy odavan érte létszi segitsetek.

2013. júl. 6. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Menjetek a rendőrségre. De csakis és csakis akkor, ha ez igaz, mert ha hazudtok, kiderül. Az ilyeneket ott komolyan veszik. Láttad, hogy fogdosta?
2013. júl. 6. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjátok el neki, sokkal rosszabb lenne anyukátoknak, ha veletek történne valami, mint az,hogy új palit kell keresnie.

A pasas meg is érdemelné,hogy kidobják, legalább anyukátok is találhat magának egy normális, rendes férfit ehelyett a görény helyett és nektek sem lesz sz*r gyerekkorotok.

Persze ez csak akkor játszik, ha igaz amit írsz, és nem csak az ellenszenv beszél belőled.

2013. júl. 6. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem anyukádnak többet jelent a ti boldogságotok,mint a mostani pasija.Ha zaklat irány a rendőség.
2013. júl. 6. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Szólj Anyukátoknak, persze, ha ez IGAZ, és nem az unszimpátia miatt akartok vele kicseszni.

Én azért nehezen hiszem a történetet. Nekem inkább az jön le, hogy nem szeretnétek, hogy az Anyukátoknak új barátja lenne.

2013. júl. 6. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Off: Utolsónak, hidd el vannak ilyenek. Mamám összeszedett valami pasit, amikor mama nem volt ott unokatesómat próbálta megfogni a bácsika. A lábán, a combján. Unokatesóm elmondta ezt otthon, mire a bácsika letagadta, azt hazudta, hogy csak barátilag fogdosta a gyereket. A francokat, undorító az ilyen.

On: Szerintem először anyukátoknak szóljatok, ha esetleg nem hisz nektek akkor menjetek el a rendőrségre. Esetleg valamelyik felnőttnek szóljatok akivel jóban vagytok, szomszéd vagy valaki. Ő biztos segíteni tud nektek.

2013. júl. 7. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mire jutottatok? Elmondtad anyukádnak? Szóljatok neki mindenképp!!! Remélem jó kapcsolatban vagytok és hisz nektek, de ha nem, akkor rendőrség!!!!

Kérlek tájékoztass, hogy mi történt azóta!

2013. júl. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!