Hogyan értessem meg apámmal, hogy nem elítélendő dolog az, hogy meleg a fiam?
Érdekes,mert ez nem a korából adódik. Az én nagyapám 90 éves (kelet mo-i faluban lakott világ életében). A családban van meleg (több is: egy 20 és egy 45 éves), van aki 33 évesen agglegény és van olyan, akinek a párja fekete, és van, akinek külföldi. Nagyapám teljesen píszin kezeli a dolgokat.
Én azt mondom, hogy ha apád sértegeti a fiad barátját, akkor kívül tágasabb, de azért meg lehet próbálni összeereszteni őket.
Sajnálom, hogy apukád ilyen ember, és örülök, hogy beléd valahogy nem sikerült ezt beléd nevelniük, és te jó ember lettél, kérdező! Légy büszke anyukádra vagy magadra emiatt!:)
Sajnos 80 évesen már nem változik az ember. Ő még egy nagyon más világban nőtt fel, teljesen más értékrenddel. A fiad annyit tehet, hogy egyik fülén ki a másikon be, és ha együtt is a család a nagyapa meg a fiad párja a lehető legtávolabb egymástól.
Amúgy gratulálok, nagyon példamutatóan viselkedsz a fiaddal.
"az egyik fülén be a másikon ki" természetesen
Bocsi már nagyon este van. XD
1. vagyok. Hát akkor szerintem itt nem lesz túl sok változás a nagypapi részéről :(
Én nem hívnám meg őket egyszerre családi eseményre.
Hát én nem tudom... eléggé kikészülnék én is ilyen hír hallatán, egyszerűen természetellenesnek, családellenesnek és betegnek érzem ezeket a meleges dolgokat...
Én 25 vagyok.. na akkor egy 80 éves?
Szerintem ne erőltesd a békítgetést, inkább beszélgess édesapáddal olyan dolgokról, amikre büszke lehet.
a 8-as intoleráns hülyének igaza van. Az, ha valaki intoleráns, rossz ember, az nem kor függvénye, hiszen ő is csak 25 éves, mégis ilyen!
(rossz, mert a saját családtagjait nem elfogadja, hanem elvei szerint ítéli meg az életüket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!