Hogyan értessem meg apámmal, hogy nem elítélendő dolog az, hogy meleg a fiam?
Figyelt kérdés
Apám közel 80 éves és kisebbek fiammal nem lehet vele szót érteni. Fiam, aki 27 éves, nekem már régebben bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Én sem voltam feldobva a hírtől, de valahogy számítottam erre. Most van egy barátja, akivel úgy néz ki, hogy nagyon komoly a kapcsolata. Elég sok családi összejövetelt tartunk (kerti sütögetés, ebéd, vacsora stb.), amelyre szeretném fiamat is meghívni a párjával együtt és természetesen a szüleimet is, de félek, hogy apám nem tudná türtőztetni magát és sértegetné a srácokat. Szóval mit kellene tennem? Nem akarom, hogy sértődés legyen az amúgy nagyon összetartó családunkban egyik fél részéről sem.2014. júl. 4. 21:42
51/53 manonlescaut válasza:
én is meleg vagyok (28f), ha egy családi ebéden (mindegy h én vagyok vendégségben, vagy hozzánk jöttek), ha BÁRMELYIK rokon negatív megjegyzést tenne erre vonatkozóan, olyat szólnék vissza, hogy a villa kiesne a kezéből.. (kulturáltan persze, elegáns mondatokkal hatszor akkorát lehet döfni ha kell, mint mezei alpárisággal.) aki meg akarja, meg tudja magát védeni. (a 'jaszegénynapapa'-féle véleményektől rosszul vagyok, nehogy már őt kelljen sajnálni, mert erkölcsileg két lépéssel le van maradva, és képtelen az elfogadásra.)
52/53 anonim válasza:
Hú, nemondd, milyet szólnál vissza?
Az ilyen tipus mint te, tele van gyűlölettel és alig várja az alkalmat hogy nekiessen egy ellenkező véleményű embernek. Téged akkor sem hivnálak meg, ha nyolc feleséged lenne.
Kérdező!
Ne a közel 80 éves édesapáddal akard elfogadtatni a helyzetet, mert nem fog menni. A lehető legbutább ötlet egy ilyen partit megszervezni, ha már most tudod hogy konfliktus lesz. Tarts külön partit a fiúknak és tarts külön sütögetést a szülőknek. Ennek a helyzetnek a kezelésére megfelelő mennyiségű intelligencia kell. Fel kéne fogni, hogy vannak emberek akik ezt nem birják elfogadni.
53/53 anonim válasza:
Fel kéne fogni, hogy ezeknek meg érzelmi intelligenciájuk nincs. Aki nem fogadja el, azt küldd el a qrvaanyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!