Miért vannak meleg felvonulások? Miért kell nekik ujjongani, h ők melegek? Csináljanak a heterók is ilyen "heteró felvonulásokat", és ujjongjunk, h heterók vagyunk! Mást is felzaklat ez, vagy csak engem zavar a dolog?
Át estünk a ló túloldalára. Pár évtizede megverték volna őket az utcán, most meg vonulnak... Nem azt mondom hogy verjék össze őket, de azért tartsuk már meg a jó ízlés határait.
Szerencsére nálunk sincsenek felvonulások de ahogy a cíviseket ismerem nálunk nem lenne békés a menetük.
"ne dobáld a bu-zit! Mit dobálsz? B-uzi vagy?"
"Pont ők azok, akik mindenhol verik a mellüket, hogy heterók"
Ahogy mondtam átestünk a ló túloldalára. Már maga ez a mondat kinyitja a zsebemben a bicskát. Sosem hallottam még olyanról hogy egy heteroszexuális ember kiálljon a közönség elé és büszkén vállalja azt, hogy ő nem deviáns. Ellenben a b*zik egy állandóan hirdetik... Mire fel? Kit érdekel? Erény lenne amit hangoztatni kell? Ha igen akkor kérem a repülőjegyemet Arábiába.
*Ellenben a b*zik EZT állandóan hirdetik
Elírás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!