Hogyan értessem meg apámmal, hogy nem elítélendő dolog az, hogy meleg a fiam?
utolsó: igen. hiszen a toleráns azt jelenti, hogy elfogadó, az intoleráns pedig, hogy nem elfogadó. Te nem fogadod el, szóval a szó teljes mértékben leír téged.
de hozzáteszem, van egy bizonyos társadalmi réteg, ahol az intolerancia és gyűlölet teljesen pozitív emberi tulajdonságok, az én közegem nem ez.:)
"hogy az a követendő, a szuperklassz, és hogy nekem is így kéne élnem..."
és ezt a kérdező mikor írja, hogy ezt akarja az apjának mondani az unokáról? csak azt akarja, hogy a csökönyös apja el tudja fogadni, hogy a fia fiúval boldog.
Ez a tolerancia, nem az, hogy a nagypapi is legyen meleg. Senki sem kéri tőle:)
"De nehogy már megmagyarázzák nekem, hogy az a követendő, a szuperklassz, és hogy nekem is így kéne élnem..."
Alapvetően tökre igazad van, persze hogy ne, de akkor ez vice versa működjön. Akkor a heterók se akarják megmondni a melegeknek hogy hogyan éljenek. Senkinek nincs joga beleszólni, hogy a másik hogyan él.
Amúgy meg ez, hogy a melegek "meg akarják téríteni" a heterókat, a világ legnagyobb marhasága. Ha valaki, akkor ők tudják, hogy a szexuális orientáció nem választás kérdése. Akik pedig ezt vizionálják azok kíváncsi vagyok hol élnek... Nekem vannak meleg ismerőseim, de még sose láttam, hogy akár a barátaikhoz, akár random emberekhez az utcán odamennének és ilyeneket mondanának, hogy "legyél meleg" meg "a melegség királyság". Egy kis megértésre és elfogadásra vágynak. Nem kell szeretni a melegeket, egyszerűen nem kell utálni őket, csak szépen élni egymás mellett a másik testi-lelki terrorizálása nélkül. Ez tényleg ennyire bonyolult?
Szerencsétlen öreg, nem semmi hogy még a családjára sem számíthat. Ezért nem érdemes ma egy férfinek se házasodni, se gyereket vállalni.
A sok beteglelkű, nagy toleráns még azt is képes megmagyarázni hogy miért egy 80 éves öregembernek kellene alkalmazkodni egy alávaló köcsöghöz.
Persze, mindig a férfi a hibás, aki most egy kiszolgáltatott helyzetben lévő öregember. Kétlem hogy 20-30 éve ilyen nyíltan köptétek volna szembe.
Ja,intoleráns,adakozó,meg jótékony...stb.
Nem tudom hol éltek?
Ilyen nem létezik.
Ha valaki egy intoleráns bunkó,az nem fog adakozni,jót tenni,az ilyen embereket csak a saját világuk érdeklik,önző emberek.
Mint felettem írta valaki,van akinél ezek értékek,a gyűlölködés a rasszizmus,kirekesztés,van ilyen társadalmi csoport.Buták,mint a föld.
Én nem tartoznék ilyen emberek közé.
A kor pedig nem indok semmire.
Lehet 80 éves,akkor is embernek kellene tudni maradnia.
Az ilyen ember örüljön ha valahová meghívják...
Az anyának elsősorban a gyereke boldogsága a legfontosabb.
Ha a nagyapa nem akar senkihez alkalmazkodni,akkor maradjon otthon és fossza meg magát élete utolsó éveinek szép pillanataitól.
Ilyen korban már nem érdemes gyűlölködni.
Én elfogadnám,bárkitől is kapnám a szeretet ilyen idősen.
Az ilyen ember biztos fiatal korában is kiállhatatlan volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!