Hetero 25 pasi. Szeretnék egy meleg sráccal beszélgetni. Érdekelne egy két dolog. Mikor jöttél rá, hogy meleg vagy?
Én még nem jöttem rá. Hetero vagyok.
Te most kezdesz rájönni, kérdező?
"Nem.Csak érdekelne, hogy attól mert szexuálisan másfelé húz valaki attól miért kell az egész személyiségének megváltozni. És hirdetni magáról azt hogy b.....i"
Ez durva általánosítás. :) 15 éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok és a melegségem semmiben nem változtatta meg a személyiségem és nem érzem fontosnak tartni, hogy meleg vagyok. Ad1: ez az én dolgom, Ad2: ez számomra természetes dolog, ergó szót sem érdemel. A barátaim tudják rólam, mivel ez is az életem része és csak ennek tudatában tudunk egymással őszintén beszélgetni, de minden másban ugyanolyanok a mindennapjaim, mint egy heteronak... Azzal az egy különbséggel, hogy a párom, akivel együtt élek nem egy nő, hanem egy férfi.
Amúgy fel van fújva ez az egész melegség téma. Fele ennyit nem kéne ezzel foglalkozni sem a heteroknak, sem a melegeknek. Csak simán élni egymás mellett békében. ;)
24F m
A személyisége az embernek változik,ez szexualitástól is független.
Vannak viszont olyan részei is a személyiségnek amik kiterjednek a szexualitásra.
Mert ez is jellemez minket.
Ma meg már teljesen elfogadott dolog a szexualitásról nyíltan,hétköznapi szinten beszélni.
Miért várod el,hogy egy meleg játssza el,hogy ő heteró?
Mert szerintem te erre gondoltál.
A heterók miért hirdetik,hogy ők heterók?
Miért beszélnek a csajozásról nap szinten?
Azért,mert ez már hétköznapi,és szinte már akkor néznek rád furán ha ez nem kerül szóba.
Szóval a világ ilyen a szex körül forog.Még ha te ezt nem is érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!