Elítélendő, ha heti egyszer segítséget hívok a mosáshoz?
mosásra? röhej.
bepakolás: 5p
*1óra múlva csilingel*
kiteregetés: 10p
Nem az elítélendő rá a jó szó, inkább fura. Ti dolgotok, de akkor is.
én 2 gyerekkel vagyok itthon (2.5 éves és 8 hónapos) és hatalmas házunk van, de egyedül takarítok, főzök és még saját vállalkozást is csinálok közben itthonról. Szóval nekem fura. Sok kisgyerekes anyuka mondja nekem, ha összefutunk pl a boltban, hogy ők gyakran hideget esznek, mert nincs ereje az 1 gyerek mellett főzni. Hát én ha ilyennek a férje lennék, azért biztos kiakadnék...
Ha egy semmi megerőltetést nem igénylő mosást nem tudtok megcsinálni ketten akkor hogy pucoltok ablakot, hogy takarítotok wc-t és egyebek? Hmmmm
Én is informatikus vagyok, kutyám is van, és párom akkor segít, ha a szájába rágom mit kell csinálni. Mosok-főzök-takarítok munka után, és a kutyám is le van mozgatva. Igaz, én sima ruhákba járok, semmi extra, és a porszívózást is megoldja a robotporszívó. A mosogatást meg a mosogatógép.
Nem egy nagy ördöngősség, nem is fárasztó. Rajtam még túlsúly is van, mégis valószínű nagyobb teherbírású vagyok, mint te.
26/n
Lehet valami rejtett anyagcsere-betegséged, autoimmun-betegséged, és nem biztos, hogy mindet ki lehet zárni egy vérképpel (egyébként ott se mindegy, hogy mit néznek).
Lehet alacsony vérnyomás vagy depresszió a háttérben (bár, ha sok éve fennáll, akkor a depresszió kevésbé valószínű).
Ha a hivatalos orvoslás nem talál semmit, érdemes lenne természetgyógyászt fölkeresned.
Én biztos nem nyugodnék bele, hogy az életem úgy teljen el, hogy a mindennapi teendőkben ilyen szinten elfáradjak. Gyakorlatilag be van korlátozva az életed 27 évesen, amikor a csúcson kéne lenned teherbírás szempontjából.
Mi lesz veled 50 évesen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!