Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kisgyerekes szülőként el...

Kisgyerekes szülőként el tudnátok fogadni pótnagyi segítségét amennyiben nincsenek nagyszülők akik segíthetnének a mindennapokban? (vagy távol élnek tőletek? )

Figyelt kérdés

#nagymama #pótnagyi #kisgyerekeseknek segítség
2014. aug. 28. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ ki az a pótnagyi.
2014. aug. 28. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Bárcsak lett volna nekünk ilyen:) Igen, mindenképp, ha jól ismerem és megbízom benne, illetve ha szereti őt a gyermekem. Miért vannak fenntartásaid egyébként?
2014. aug. 28. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Persze.

Anyósom csinálja..nincs unokája de van egy csomó pesztráltja...szívesen fogadják a segítséget

2014. aug. 28. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Bennem van egy egészséges félelem idegennel szemben, de ez kiküszöbölhető. Szerencsére édesanyám nagy segítség a mai napig (6 éves a lányom). Pótnagyira csak akkor merném bízni a gyerekemet, ha egyrészt nagyon jól ismerem a hölgyet, másrészt ha a gyerekem már tud beszélni, és el tudja mondani mi történt aznap... így azt is el tudná mondani, ha netán a pótnagyi "nem megfelelően viselkedne"... Értek itt olyasmit, hogy sajna elég sok eset van, hogy a gyerekre vigyázó "idegenek" (nem családtagok, de sokszor még ők maguk is!) bántják a kicsiket...

Ha még pici, emiatt nem bíznám rá soha senkire anyukámon és a férjemen kívül.

2014. aug. 28. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Amennyiben a fizetett gyermekfelügyelő idetartozik, akkor igen. Sőt én kerestem meg. DE igen, vannak fenntartásaim, pedig gyermekekkel foglalkozott egész életében, de kiráz a hideg attól, hogy rákényszerülök arra, hogy másra bízzam a gyerekeimet. Akibe bíznék, mind dolgozik, nagyon szar.

Nagyon remélem, hogy amikor megismerjük egymást, akkor kialakul a bizalom is. (jövő héten lesz az első alkalom, amikor a segítségét kérem)

2014. aug. 29. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Egyedülálló édesanya vagyok egy ovis kisfiúval Budapesten.

Nagyon szép, rendezett körülmények között élónk, nincsenek pl. anyagi gondjaink, ami sokszor jár együtt a csonka családi léttel.

A szüleim viszont sajnos már az előtt meghaltak, hogy megházasodtam és gyermekem született volna, a testvérem évtizede Nyugat-Európában él.

Bizony én nagyon örülnék, ha lenne egy pótnagyszülő (vagy akár házaspár is:)- olyan jó lenne egy vasárnapi ebéd, egy közös séta, bevásárlás.

Eszembe nem jutna gyerekmegőrzőként "haszálni" a nagyszülőt (eddig is megoldottam, ezután is meg fogom tudni), inkább az emberi kapcsolatok miatt örülnék neki.

2014. aug. 29. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Nekem fizetős nagyim van. Anyósom már a kislányom születése előtt meghalt, a szüleim pedig dolgozó emberek, nem minden alkalommal hagyom rájuk szívesen, mert tudom, hogy fáradtak.

Így megoszlik a felügyelet a fizetős nagyi és az igazi nagyi között.

Pénztől függetlenül nagyon jó vele a kapcsolatom, nyugodt szívvel hagyom rá a gyereket, volt már, hogy nála is aludt, mikor éjszakai felügyelet kellett.

2014. aug. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!