Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hiába is igyekszem, nem...

Hiába is igyekszem, nem vagyok a nagyapám szemében sehol. Mit tegyek? Bőven lent

Figyelt kérdés
Egész kicsi korom óta mikor találkozunk mindig mondja nekem, hogy tanuljam az angolt, mert cask így esélyem érvényesülni az életben. Mert a 21 éves unokatesóm már 5 nyelvet beszél folyékonyan. Én tényleg igyekeztem, okleveles ötös voltam 8. év végén angolból, és a középsuliban is a haladó angol csoportban vagyok. Most pedig nemrég küldött nekem egy e-mailt, hogy bennem még nincs elég erő, meg én nem akarok tanulni, csak mert elfelejtettem leforditani az egyik feladatsort amit küldött. Visszaírtam hogy küldje el újra, de megint csak egy "elszomorít amit írtál" stílusú szöveg jött. Bennem van a hiba? Tényleg nem igyekszem eléggé? Valakinek volt hasonló helyzete? 15/f

2015. szept. 26. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem bántana. Őszintén, tényleg nem érdekelne. Még, ha egy szülőm csinálná ezt, az más.

De a nagyszülő nem olyan közeli számomra, hogy ilyenekkel meg tudjon bántani.

Egyszerűen nem figyelnék oda. Ha nagyon idegesítene, megszakítanám vele a kapcsolatot, és kész.

2015. szept. 26. 11:34
 12/16 anonim válasza:
85%
Ne foglalkozz a vén kommunistával!
2015. szept. 26. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen "családtagokat" szoktam azok közé sorolni, akire nem nyitom rá többet az ajtót. A többiek véleményét szintén mellőzöm.
2015. szept. 26. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, anyukam pontosan ugyanezt csinalj velem: kozli h az en anygali unokatesom letette az angol nyevvizsgat es jajj milyen magas szazalekot kapott es h emellett nemetul is beszel es milyen ugyes, bezzeg en nem vettem fel nyelv faktot es egy nyelvvizsgam sincs.

Pedig a valosag az h az unokatesom angolul kozepfokon van en meg felsofokon csak epp nincs szuksegem egy nyelvvizsgara h biztos legyek magamban, emellett tudok spanyolul es latinul csak nem vettem fel oket faktnak mert gyulolom a spanyoltanart latin fakt meg nincs.

Ezzel csak azt akartam mondani h egy sztorinak ket oldala is van es ne kell elfogadnod a nagypapad nezopontjat rolad

2015. szept. 27. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
azt ne felejtsd el, hogy magadnak tanulsz, és nem a nagypapinak vagy szomszéd néninek. az sem mindegy, hogy unokatesód már 21, de te még csak 15 vagy. nem vagy lemaradva semmiről. ne másoknak akarj megfelelni, mert így elég sz@r lesz leélni egy életet. magadnak bizonyíts, döntsd le a a saját korlátaidat ha szükséges, de ne azért, hogy kapj egy vállveregetést a nagypapitól. az ilyen ember nem ér el kalap trágyát sem. egyébként szép teljesítmény, gratulálok :)
2015. szept. 28. 02:19
 16/16 anonim ***** válasza:
27%

4-esnek és a fiúnak is üzenem: Azért valaki a saját nagyapjának a véleményére, ami ráadásul pozitív, jobban mondva a gyerek javára lenne, én nem írnék ilyet, hogy szard le a véleményét.Ez Önt minősíti. Az más kérdés, hogy a nagyapja túlzásba esik.

Szóval mondhatod a nagyapádnak, hogy Nagyapa, hidd el, én mindent megteszek, de csak annyit tudok elsajátítani egy tananyagból, amennyire képes vagyok. Ne akarjál olyat tőlem, ami nem megy. Attól még valami másban lehetek kiváló. És mondd is meg neki, hogy te mi felé orientálódnál.

2015. szept. 28. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!