Hiába is igyekszem, nem vagyok a nagyapám szemében sehol. Mit tegyek? Bőven lent
Nem, nem bántana. Őszintén, tényleg nem érdekelne. Még, ha egy szülőm csinálná ezt, az más.
De a nagyszülő nem olyan közeli számomra, hogy ilyenekkel meg tudjon bántani.
Egyszerűen nem figyelnék oda. Ha nagyon idegesítene, megszakítanám vele a kapcsolatot, és kész.
Ne aggodj, anyukam pontosan ugyanezt csinalj velem: kozli h az en anygali unokatesom letette az angol nyevvizsgat es jajj milyen magas szazalekot kapott es h emellett nemetul is beszel es milyen ugyes, bezzeg en nem vettem fel nyelv faktot es egy nyelvvizsgam sincs.
Pedig a valosag az h az unokatesom angolul kozepfokon van en meg felsofokon csak epp nincs szuksegem egy nyelvvizsgara h biztos legyek magamban, emellett tudok spanyolul es latinul csak nem vettem fel oket faktnak mert gyulolom a spanyoltanart latin fakt meg nincs.
Ezzel csak azt akartam mondani h egy sztorinak ket oldala is van es ne kell elfogadnod a nagypapad nezopontjat rolad
4-esnek és a fiúnak is üzenem: Azért valaki a saját nagyapjának a véleményére, ami ráadásul pozitív, jobban mondva a gyerek javára lenne, én nem írnék ilyet, hogy szard le a véleményét.Ez Önt minősíti. Az más kérdés, hogy a nagyapja túlzásba esik.
Szóval mondhatod a nagyapádnak, hogy Nagyapa, hidd el, én mindent megteszek, de csak annyit tudok elsajátítani egy tananyagból, amennyire képes vagyok. Ne akarjál olyat tőlem, ami nem megy. Attól még valami másban lehetek kiváló. És mondd is meg neki, hogy te mi felé orientálódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!