Ez apukám szemében lehet normális érv, hogy ne menjek el nyaralni?
Ez ilyen hagyomány már régóta, hogy Ő és a legjobb barátai+nekik a barátnőik/feleségeik és a gyerekeik elmegyünk nyaralni 2 hétre a Török Riviérára, az egész egy hatalmas buli, semmit nem csinálunk. Apával kb. ez az egyetlen idő az évben, amikor találkozunk, amúgy csak Karácsonykor, egyébként csak pénzt küld. Viszont a barátommal 2 hónapja szakítottunk és az ő mostohaapja az én apám gyerekkori legjobb barátja, így ők is mennek a nyaralásra... De nem éppen túl jó a kapcsolatunk, Ő túljutott 3 és fél éven 2 nap alatt és azóta mindenkit meg.ug, nekem meg még nem sikerült elfelejtenem, ha a közelemben van, rosszul érzem magam, hánynom kell, stb.
Ez csak aug. vége-szept. eleje körül lesz, de már most szokták szervezni és nem tudom, mit csináljak.
17L
Egy fiú miatt sem mondanám le a családi nyaralást, főleg, ha ilyen ritkán találkoztok.
Addig még múlik a csalódásod, lehet, addigra csak nevetsz az egészen. Remélem! :)
Ha szeretnél menni, akkor ne foglalkozz a volt barátoddal. Lehet, hogy nem is megy. De ha megy, lesz ott elég ember, nem kell vele töltened az idődet.
Ne emiatt ne menj, ha egyébként szeretnél apukáddal lenni.
Ez igazából nem is olyan apa-lánya program, már a tavalyi is csak a buliról szólt, apával alig találkoztam...
Meg úgy semmi kedvem nem lesz ott lenni, ha ott van az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!