Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szemében az a "normális pasi", aki jól néz ki és van önbizalma a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően, a többiek mind "nyomik"?
fél év alatt fel lehet magad úgy pumpálni hogy jól nézz ki... a lányok egyébként szeretik a magas pasikat...
Egyébként ha nyominak érzed magad azt a lányom megérzik... és ezt fogják benned látni.
olyan mint hogy a kutyák megérzik ha félsz és akkor támadnak...
1. Azokat az üzeneteket nem lányoktól kapod.
2. Nem mindenki ad meg kulcsszavakat, az utcán talán ha meglátsz egy nőt hologram van a feje fölött, hogy csak jóképű pasival randizik?
3. Nem csak a másik nemnél aratott sikerek adnak önbizalmat, sőt hatalmas baklövés erre önbecsülést alapozni.
4. Az arányaid teljesen jók, nem tudom mit sír a szád.
5. Nem csak a csajok kezdeményeznek.
Szia! Nem kell változtass magadon, csak hagyd, h ismerjenek meg. Ne arra menj, h hogy nézel ki.
Saját példámat tudom neked felhozni.
Egy éve egy táborba kerültem egy tőlem 4 évvel idősebb fiúval. Magas, vékony (szinte csont és bőr), kicsit kancsal. Első reakcióm persze nekem is az volt gondolatban, h hát nem egy jó pasi. Kb 10-20 perc beszélgetés után teljesen beleszerettem. Kedves volt, udvarias, vicces, okos, talpraesett, tudta mit akar és egyáltalán nem nyomult, nem "csak egy csajt" akart...és már vonzóvá is vált. Majdnem egy évig voltunk együtt (sajnos a távolság és a korkülönbség mégis győzött). Magamról annyit, h modellkedem, és egy kis faluban élek...mondhatni parasztgyerek vagyok.
Ezzel az egésszel csak annyit szeretnék mondani, h teljesen mindegy, h hogy nézel ki, vagy a lány hogy néz ki. A belső fog meg. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!