Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A mamám szerint (meg picit...

A mamám szerint (meg picit szüleim szerint is) csak a szex miatt akarok összeköltözni a párommal? Mi a fene?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 10:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Csak irigykedtek :)

Am hogyan utazzak ès làssak vilàgot, ha 1. nincs rà pénz, 2.egyetemre megyek.

2015. máj. 30. 10:38
 42/54 anonim ***** válasza:

Egyetemre mesz/

En a diakeveim alatt bejartam az eu es eljutottam vietnamba is mint onkentes munkas.

Eszem agaban sem volt osszecuccolni egy fiuval sem annyira jo evek voltak baratok ismerosok diakmunka utazas satorozas tengerparti alvas thaifoldon.

Eletem legszebb idoszaka volt.

Penz meg nem kellett sok lehetoseg mindig van csak akarni kell.

2015. máj. 30. 10:42
 43/54 anonim ***** válasza:
34%

Irigykedunk?

Kislany ez az idoszak ami neked jon mar reg a hatam mogott van csak en maskent csinaltam mint te.

irigykedni arra lehet aki bejarta a fel vilagot aludt uj zelandon a napfelkelte elott.

Bulizott a kho tao szigeten, enekelt a gorog romoknal aztatta a labat a torok termalvizben ,megmaszta nemetorszag hegyeit,sok sok nemzetkozi baratra talalt elvegezte a foiskolat kulfoldon es egyetemet es kozben dolgozott itt ott.

rad miert is irigykedne barki ? Mert egyetemre mesz? szerinted te leszel ott egyedul?

irigykedjunk mert osszebatyuzol egy fiuval es majd kiszolgalod ot?

Egy eletttars leszel semmi mas akit meg arra sem tisztelnek hogy eljegyezenek

2015. máj. 30. 10:46
 44/54 anonim ***** válasza:
76%
Azért egy 19 éves felnőttnek ne ti próbáljatok màr megmagyarázni, hogy mi normális és mi nem.. Én 18 évesen költöztem össze a férjemmel, mégse maradtam le semmiről. Körbejárni a világot ugyanis lehet a szerelmeddel is.. Barátokat szerezni szintén. Elfogadható negatívumnak max. azt fogadom el, hogy kevesebb férfit tudhat maga mögött, de akit ez nem zavar, az hagy ne feküdjön már le minden héten mással, csak mert "az a normális". Az meg milyen indok már, hogy mi van ha évek múlva szakítanak? Hát akkor szépen elköltöznek, ennyi.. Inkább örülni kéne, hogy a mai világban nem minden 19 évesnek a bulikon, meg a pasikon/csajokon jár az esze, de ti még az életkedvét is elveszitek az embernek.
2015. máj. 31. 12:02
 45/54 A kérdező kommentje:
Kösz 44!
2015. máj. 31. 16:15
 46/54 anonim ***** válasza:
Válaszold nekik széles vigyorral: ugye, milyen klassz?:)
2015. jún. 10. 02:12
 47/54 anonim ***** válasza:

43: Már akinek. Én komoly összegeket volnék hajlandó fizetni, ha olyan helyzet lenne, csak hogy NE kelljen utaznom!

Te erre vágytál, nekem a legnagyobb nehézség és szenvedés az utazás.

2015. jún. 10. 02:14
 48/54 anonim ***** válasza:
37: Ezt épp fordítva szokták gondolni.: )Akinek nem volt jónéhány kapcsolata, avval mi lehet a baj, hogy nem kell senkinek?:) Már jó 45 éve, hogy a szexuális tapasztalatokat fölfele divat hazudni.
2015. jún. 10. 02:17
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy nagy hazugsag

Egy no inkabb undort valt ki jogossan ha sokszor hasznalt.

Ertekes embereknek erkolcsi tartasuk van nem batyuznak ossze egy par honap utan.

Egy igazi no megvarja az ertekes csak neki udvarlo ferfit es nem adja magat konnyen kuzdeni kell erte akar evekig is.

2015. jún. 10. 07:14
 50/54 anonim ***** válasza:
49: Hát akkor biztos álmodtam az egész kamasz- és felnőttkoromat, amikor ennek ellenkezőjét (a körülöttem lévő furcsállkodásokat és visszarettenéseket) kellett elviselnem, és az összes fórumot is, amiben itt az ellenkezőjét fejezik ki.:)
2015. jún. 10. 07:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!