Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A mamám szerint (meg picit...

A mamám szerint (meg picit szüleim szerint is) csak a szex miatt akarok összeköltözni a párommal? Mi a fene?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 10:07
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
56%
Szóval házasodni fiatalnak tartanak, de nem is akarnák, hogy házasság előtt szexelj. Akkor mit szeretnènek, hogy 25 évesen menj férhez szűzen, úgy, hogy egy percet sem éltél mèg senkivel? Ez a kizárólagos házasság utáni együttélés snnakidejénis egy ordas f****ág volt, most meg aztán...
2015. máj. 27. 13:28
 32/54 A kérdező kommentje:
Gondolom igen, ezt akarjàk. De az is indok, hogy azért ne költözzek hozzà,mert még fiatal vagyok és "élnem kell".
2015. máj. 27. 13:34
 33/54 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
MOndd meg nekik, hogy azért esik ennyire rosszul a feltételezésük, mert ti még nem voltatok együtt, és magatoktol is úgy gondoljátok, hogy majd csak esküvő után. Muhaha.
2015. máj. 27. 13:51
 34/54 A kérdező kommentje:
:D
2015. máj. 27. 13:53
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Oké, éljél, ha ezt akarják. Bíbor hajtüskék, szöges dzseki. Biztos találsz valakit, aki kölcsönad pár cuccot néhány napra.
2015. máj. 27. 14:25
 36/54 Joe.38 ***** válasza:
67%
Költözz. Elj! Hazasodj! Szülj gyereket. Mi a vond. Majd kiderül. Eggyütt maradtok amkor neked van igazad. Ha nem hát nekik. De magadnak próbálj megfelelni ne másnak. Szülők a múlt. Párod a jövő. aMeghallgatní én is meghallgatom néha kikérem a tanacsot nem csak szüleimtől. De magam döntök. És viselem a következményeit. Ma a nők ezt szeretik elfelejteni. Ha nem a szülőkre vagy a párodra tolod döntésed következményét akkor nincs gond nem is lehef.
2015. máj. 27. 14:43
 37/54 anonim ***** válasza:
18%

a kerdes az hany pasival fogsz osszebatyuzni mielot tferjhez mesz?

aztan kinek kell majd egy olyan lany aki egy parszor mar volt elettars?

azt fogjak a fiuk gondolni baj van veled es hasznaltan nem fognak elvenni max elettarsnak de te tudod

2015. máj. 27. 16:20
 38/54 anonim válasza:
23%

Ennyi idosen meg fosulira/egyetemre kene jarnod, koliban laknod. Osszekoltozeshez tul fiatal vagy. Szexelni lehet anelkul is. Szuleid sztem inkabb erre gondolnak. Nem akarjak hogy ugy jarj mint ok, inkabb vard meg az igazit, erettebb fejjel keress lako part. Lehet hogy par ev mulva szetmentek meg nagyon fiatalok vagytok.

Ugy vettem ki nem az a bajuk, hogy egyutt vagy valakivel hanem, hogy ossze akarsz koltozni. Csinalj te is ugy mint az unokatesod, hidd el ebben a korban az a normalis. Most elj.

Ja es nem ez miatt, meg az miatt, hanem emiatt, amiatt. Nyelvtan tudod.

2015. máj. 30. 09:21
 39/54 A kérdező kommentje:
Talàn egy magyar emelt 5-össel ez a kis nyelvtan hiba belefér... tudod, falusi vagyok...
2015. máj. 30. 10:21
 40/54 anonim ***** válasza:
0%

Gyerek vagy meg ha az eretsegidel dicsekszel

tanulj nezz korbe utazz las vilagot szerezz baratoknyast apast jatszhatsz meg eleget egesz eletedben.

2015. máj. 30. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!