A mamám szerint (meg picit szüleim szerint is) csak a szex miatt akarok összeköltözni a párommal? Mi a fene?
A közvetlen családtagjaid ilyet mondanak rólad?
Miért?
Nem gondolod, hogy félelmetes, hogy ilyesmit kinéznek belőled? Vagy igaz?
10-es de èn nem ilyen vagyok.
Szerelmes vagyok a pàromba, ő is belém. Együtt szeretnénk élni, a hàzassàg is màr szóbajött. De azt pl "meg sem engednék" a szülők, nagyszülők, mert fiatalok vagyunk.
Meg nem akarjàk hogy odaköltözzek hogy ne kössem le magam fiatalon, éljem az életem.
Az én nagyszüleim is ilyenek, szerintük nem "illik" házasság nélkül összeköltözni. Nem látják, de a mai világban már nagyon kevesen költöznek csak a házasság után össze.. persze ő abban a világban nőtt fel, amikor már 17 évesen férjnél volt. De engem 20 évesen is gyerekként kezelnek.
Szerintem ne foglalkozz velük, éld az életedet. Ha ilyen buták, hogy szerintük össze kell költözni valakivel a szex miatt, akkor higyjék azt nyugodtan, hogy eddig nem csináltátok.Szerintem félnek attól is, hogy esetleg valaki kipletykál titeket, vagy a szájára vesz a falu(ha ott éltek).
És teljesen normális ennyi idősen a párkapcsolat, ettől nem leszel "rossz".
Az meg ha a házasságot is megtiltanák, meg lehet mondani, hogy nem kell a beleegyezésük.. Ez a te életed, éld úgy ahogy te szeretnéd, ahogy neked jó.
Véleményt meg lehet hallgatni, megköszönni, de nem kell úgy cselekedned ahogy ők tennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!