Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A mamám szerint (meg picit...

A mamám szerint (meg picit szüleim szerint is) csak a szex miatt akarok összeköltözni a párommal? Mi a fene?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 10:07
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
29%

A közvetlen családtagjaid ilyet mondanak rólad?

Miért?

Nem gondolod, hogy félelmetes, hogy ilyesmit kinéznek belőled? Vagy igaz?

2015. máj. 27. 10:45
 12/54 anonim ***** válasza:
70%
Mondd meg nekik, hogy addig is szexeltetek, amíg nem költöztetek össze :)
2015. máj. 27. 10:47
 13/54 A kérdező kommentje:

10-es de èn nem ilyen vagyok.

Szerelmes vagyok a pàromba, ő is belém. Együtt szeretnénk élni, a hàzassàg is màr szóbajött. De azt pl "meg sem engednék" a szülők, nagyszülők, mert fiatalok vagyunk.

Meg nem akarjàk hogy odaköltözzek hogy ne kössem le magam fiatalon, éljem az életem.

2015. máj. 27. 10:52
 14/54 A kérdező kommentje:
Egyébként éppen ez az, hogy eddig én voltam a csalàdban a "jókislàny" és nem is értik hogy miért vàltoztam meg.
2015. máj. 27. 10:54
 15/54 anonim válasza:
79%
Nem értem a családodat... meg kellene érteniük, hogy nem kislány vagy már, hanem felnőtt. Egy felnőtt nő esetében pedig pont az számít "jónak" a hagyományos erkölcsök szerint, ha nem össze-vissza pasizik, hanem komoly kapcsolatban, hűségesen él!
2015. máj. 27. 11:02
 16/54 anonim ***** válasza:
17%
Felnőtt? Miért? Mert szerelmes lett és annyira vak, hogy 18 évesen összeköltözésről és házasságról beszél? Akármi legyek, ha nem te vagy az, aki tegnap begyűjtött kb. 20 oldalnyi kommentet arról, hogy ne tartasd el magad a pasiddal, hanem nőjj fel!
2015. máj. 27. 11:04
 17/54 anonim ***** válasza:
89%

Az én nagyszüleim is ilyenek, szerintük nem "illik" házasság nélkül összeköltözni. Nem látják, de a mai világban már nagyon kevesen költöznek csak a házasság után össze.. persze ő abban a világban nőtt fel, amikor már 17 évesen férjnél volt. De engem 20 évesen is gyerekként kezelnek.

Szerintem ne foglalkozz velük, éld az életedet. Ha ilyen buták, hogy szerintük össze kell költözni valakivel a szex miatt, akkor higyjék azt nyugodtan, hogy eddig nem csináltátok.Szerintem félnek attól is, hogy esetleg valaki kipletykál titeket, vagy a szájára vesz a falu(ha ott éltek).

És teljesen normális ennyi idősen a párkapcsolat, ettől nem leszel "rossz".

Az meg ha a házasságot is megtiltanák, meg lehet mondani, hogy nem kell a beleegyezésük.. Ez a te életed, éld úgy ahogy te szeretnéd, ahogy neked jó.

Véleményt meg lehet hallgatni, megköszönni, de nem kell úgy cselekedned ahogy ők tennék..

2015. máj. 27. 11:08
 18/54 A kérdező kommentje:
16-os. 19 vagyok, nem 18... de mindegy. És nem az a kérdező vagyok. Ki mondja hogy eltartàs végett költözöm vele össze? Neki is és nekem is van munkàm.
2015. máj. 27. 11:16
 19/54 A kérdező kommentje:
És nem azt mondtam hogy most rögtön hàzasodni szeretnék. Csak felmerült. Te meg egyébként nem szerelem miatt költöztél a pàrodhoz (màr ha van), kedves 16?
2015. máj. 27. 11:19
 20/54 anonim ***** válasza:
91%
De mi itt a gond? Nagykorú vagy, dolgozol, költözz össze nyugodtan a pasiddal, ez az élet rendje. A rokonaid majd szépen elviselik a helyzetet, pár hét és nem is fognak gondolni rá.
2015. máj. 27. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!