Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás, ha nem akarok vele lenni miközben barátnője van?
Pár hónapja megismertem egy srácot. Nagyon csapta a szelet, én meg nem hárítottam, sőt még bele esnem is sikerült... Amikor egyszer megtudtam hogy barátnője van, amiről elfelejtett szólni. Számon kértem tőle, tagadta, később bevallotta, de azóta is kerüli a témát.
Anno már majdnem belementem hogy együtt töltsünk egy éjszakát, de ez nagyon vissza taszító, sőt még engem k*váz le mert elutasítom. Szerinte teljesen evidens dolog barátnő mellett ilyeneket csinálni. Nekem nagyon nem...
Ezt most miért?
(L/23 F/27)
És még ki tudja hány nővel teszi ugyanezt. Engem már azzal a földbe taposott hogy nem volt őszinte és kihasználta az érzéseimet, mert egy löttyedt kapcsolatban élőnek milyen egósimogató érzés hogy bejön valakinek. De még lequrváz, ez meg végképp csúcspont. Névtelen levelen én is gondolkodtam már, de akárhogy is nézem a csajt, nyalja-falja ezt az alakot és nem hiszem hogy elhinné.
Egyébként mondtam neki hogy nem zavart volna megmondja van valakije, vagy leállít időben, mert sokkal jobb tisztán pofára esni, mint így, de semmi értelmes reakció. Felnőtt ember istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!