Veletek is megtörtént már ez?
Sziasztok 22 éves lány vagyok!
Van egy kisebb és nagyobb gondom, amiről szeretnék választ találni, vagy akár egy megoldást.
Családommal élek, és nagyszüleimmel, ami az elején nagyon jó volt mindent megadtak nekem sőt, sokkal többet , szeretettbe, boldogságba egyaránt részesültem. Ahogy kezdtem felnőni, egyre elviselhetetlenebbé váltak, igaz az is közre játszik, hogy lehet mindent megadtak de önállóságot sajnos nem. pályakezdő vagyok, és sajnos semmi támaszt nem kapok tőlük, csak hogy menj intézkedj. tudom már nagy vagyok nem lehetek a kényelmi zónámba de egyszerűen amennyi segítséget kaptam tőlük, most már mintha vadidegen lennek a saját családomnak. feszültebb minden egyes nap, minden egyes perc, és egyszerűen nem tudom mi tévő legyek? mindig tisztelnem kell öket mert betegek és öregek, de sajnos egyeoldalú az egész. Megmondják mit csináljak hova menjek kivel legyek, és csak én szívom meg meg az anyukám. ha lehetett volna már rég elköltöztünk volna de sajnos nem lehet rá lehetőségünk. ha beszélnénk velük veszekedés lenne. igaz másrészt nagyon félek az új dolgoktól, lehet kicsit szorongok is, és úgy érzem esetlen vagyok, de nem akarok tőlük függeni. Kérek normális válaszokat, hogy mit tehetnénk!
Előre is köszönöm
Persze :)
Nah látod hogy találtál munkát :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!