Mit gondoltok, megtörtént a megcsalás vagy sem?
Szerintem nem.
Csak azért gondolom, mert a férjem engem megcsalt a volt feleségével és nem jelentette be elötte. Csak pizzat reggeltek és a nő nevére jött a mi címünkre hajnali 3kor a papír "véletlenül" a konyhaszekrénybe maradt.
"Nem gondolt bele a férjed". ????
Ugyan már, dehogynem!
azért szólt a feleségének.
Ne feltételezzünk ilyen naívságot egy férfitől!
Számos esetet tudok, amikor a szex ment, de a házasság egyéb vonatkozásban nem működött. Ezért mindkettő másik házasságot kötött, de olykor "felfrissítették" az exek a kapcsolatot.
A helyzet nekem pedig egyértelmű.
Ha sörözgetni akarok, akkor beülök valahová. Ha házimunkát akarok végezni, enm viszem magammal az exemet.
Ha előre ki akarom védeni, hogy utólag megtudja az új asszony, hogy az ex itt járt, akkor bejelentem előre.
Aztán már "tiszta lelkiismerettel" történhet bármi.
És akkor az rendszerint meg is történik.
Hmmm...ha annyira beszélgetni akart vele, miért nem kocsmába vitte? Ott eleve nem tűnt volna fel a szomszédaitoknak.
Elmész és már viszi is haza a volt nőjét, persze csak " beszélgetni" és még előre szól is, hogy a gyanút altassa.
Szerintem, ha nem is volt tervezve a kúrás, csak úgy megtörtént, de hogy megtörtént, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!