Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, megtörtént a...

Mit gondoltok, megtörtént a megcsalás vagy sem?

Figyelt kérdés
Régi történet, de ùjra és újra eszembe jut, nem hagy nyugodni. Pàr hònapig a férjem együtt dolgozott a vokt feleségével. Közben nekem egy hétre el kellett utaznom. Egyik nap felhìvott, hogy aznap délután felmennének beszélgetni, sörözni. Azért is szòl, nehogy a szomszédoktòl halljam meg. Màr akkor sem értettem, miért nem lehet csak beülni vhova beszélgetni meg sört inni. Erre az volt a válasz, hogy haladni akart a házimunkával is. Egyébként volt a némber nàlunk többször abban az időben, de ez az eset azòta se hagy nyugodni. Mit gondoltok valòszìnűbbnek? Ki tudom egyáltalán valaha derìteni, hogy mi volt?

2013. dec. 20. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy bejelentette volna, ha valamit akart volna... másfelől lehet hogy nem akart de mégis lett, de nem hiszem. Ha magamból indulok ki, nálam exnek nincs esélye, de te ismered a férjed. Nem is értem, csak azért nem bízol benne, mert ez a szituáció (szerintem is) bizarr, vagy amúgy is érzel még ott valamit köztük?
2013. dec. 20. 23:20
 2/19 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nem.

Csak azért gondolom, mert a férjem engem megcsalt a volt feleségével és nem jelentette be elötte. Csak pizzat reggeltek és a nő nevére jött a mi címünkre hajnali 3kor a papír "véletlenül" a konyhaszekrénybe maradt.

2013. dec. 20. 23:29
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem nagyon értem, hogy tud úgy működni egy párkapcsolat, ha az egyik fél ennyire nem bízik a másikban és régi dolgokon agyalgat, meg ilyen kérdéseket ír ki. A bizalom lenne az alapja egy párkapcsolatnak.
2013. dec. 20. 23:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom?Milyen bizalom van abban az esetben,ha az exét felviszi abba a lakásba ahol jelenlegi feleségével él együtt...Ilyen esetben természetes,hogy ott munkálkodik a "zöldszemű szörny" a háttérben,ezért nem kell leszólni a kérdező kapcsolatát.Mindenki másképp van az ilyen jellegű dolgokkal.Nekem sem férne bele,sőt páromnak se a fordítottja,nálunk ez evidens,az ex nem jön házhoz.Más kérdés,ahol már van gyermek az előzőtől.Anyukám és apukám is tartják miattam a jó kapcsolatot,bár nem mennek fel egymáshoz sörözgetni,mikor nincs otthon a jelenlegi férj/feleség.Kedves kérdező.Én úgy gondolom,mindettől függetlenül,hogy nem volt megcsalás.Sztem egyszerűen nem gondolt bele ezekbe a férjed,ő valószínű nem így élte meg,és tényleg csak jót akartak beszélgetni.Van ilyen is.
2013. dec. 20. 23:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Tényleg bizarr szitu. Amit én láttam, hogy az ex rettentően szeretethiányos ámde gátlástalan is. Simàn elcsábìtott már nős palikat, és büszkén mesélte. Ő dolga, ő lelkiismerete. De azt is láttam, hogy valahol azért bántja, hogy ez egy jobb kapcsolat, mint az övéké volt, mert az elmondások alapján az maga volt a pokol. Viszont azt bevallotta a férjem, hogy még mindig vonzónak találja... Olyat meg nem ìrok, hogy jòl működő kapcsolatròl van szó. Akkoriban még annak mondtam volna, de per pill van mit átgondolnom, ezért ùjra eszembe jutott ez az eset.
2013. dec. 20. 23:56
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként! Megnyugtatò vhol, hogy mind azt mondtátok eddig, hogy nem valòszìnű. A férjem is kitart az ártatlansága mellett, persze nem akarom megint ezzel nyúzni, mert az nem vezet jòra.
2013. dec. 21. 00:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a férfiakat, és az új nej távollétében, a lakásban "házimunkát végző" ex-férjjel együtt söröző ex-nejeket ismervén a helyzet egyértelmű.
2013. dec. 21. 08:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem gondolt bele a férjed". ????

Ugyan már, dehogynem!

azért szólt a feleségének.

Ne feltételezzünk ilyen naívságot egy férfitől!

Számos esetet tudok, amikor a szex ment, de a házasság egyéb vonatkozásban nem működött. Ezért mindkettő másik házasságot kötött, de olykor "felfrissítették" az exek a kapcsolatot.

A helyzet nekem pedig egyértelmű.

Ha sörözgetni akarok, akkor beülök valahová. Ha házimunkát akarok végezni, enm viszem magammal az exemet.

Ha előre ki akarom védeni, hogy utólag megtudja az új asszony, hogy az ex itt járt, akkor bejelentem előre.

Aztán már "tiszta lelkiismerettel" történhet bármi.

És akkor az rendszerint meg is történik.

2013. dec. 21. 08:39
 9/19 A kérdező kommentje:
7-8. Nekem is pontosan ugyanezen a gondolatmeneten marha gyanús az egész.
2013. dec. 21. 09:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm...ha annyira beszélgetni akart vele, miért nem kocsmába vitte? Ott eleve nem tűnt volna fel a szomszédaitoknak.

Elmész és már viszi is haza a volt nőjét, persze csak " beszélgetni" és még előre szól is, hogy a gyanút altassa.

Szerintem, ha nem is volt tervezve a kúrás, csak úgy megtörtént, de hogy megtörtént, az tuti!

2013. dec. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!