Egy hosszú kapcsolatot megcsalás, sok veszekedés és bizalomvesztés után rendbe lehet hozni teljesen hogy olyan legyen minden mint régen?
Szerintem nem...
Csak akkor ha ugy at tudsz lepni mindenen mintha egy kis vita lett volna... De ezt kizartnak tartom..
Hidd el, most még félsz, hogy elveszíted, de mikor rendbe jön minden, elmúlik a pánikhelyzet elkezdesz majd gondolkodni.
"Szeret engem ez az ember, hogy így képes volt megalázni?"
"Kell nekem olyan, aki nem szeret?"
"Megint késik a melóból, biztos megcsal!"
Ühüm, ja biztos meglehet bízni.
Igen, lehetséges. De ehhez az kell, hogy mind a két fél ezt akarja. Ha pl. az egyik fél nagyon szerelmes és ő megtenne mindent, de a másik nem, akkor felesleges.
De ha mind a ketten ezt szeretnétek és van is erőtök tenni érte, akkor persze próbáljátok meg.
Bizalomvesztés. Nincs bizalom, nincs kapcsolat. Csak valami megszokásféle, egymáshoz ragaszkodás, hogy ne legyetek egyedül. Ez már sajnos soha nem lesz olyan, mint régen.
A kérdés az, hogy megéri-e neked tovább vegetálni ebben a helyzetben, vagy felvállalod, hogy eleinte rossz lesz egyedül, de találhatsz igazi társat is. Akiben megbízol és aki nem csal meg.
További kérdéseket felvet, a megfelelő válasz adására:
1. Mióta vagytok együtt?
2. Milyen rendszeresek, és mennyire "súlyosak" voltak a veszekedések?
3. A megcsalást ki követte el? Hányszor? Milyen minőségben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!