Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldasa ennek a tortenetnek? Mik az opciok?
Nehany honappal ezelott, mar irtam ide egy kerdest ugyanezzel a temaval kapcsolatban es kaptam hideget-meleget persze.
A szituacio: Baratom van 2,5 eve. Az egyetemrol egy sraccal elkezdtunk randizni ekozben meg tavasszal, lefekudtunk stb. Szerelmesek lettunk egymasba.
A baratommal kijottunk kulfoldre. Kiderult a dolog, hogy megcsaltam. Nagy kiakadas. Haza akart kuldeni, de vegul nem tortent meg.
A sraccal tovabbra is tartom a kapcsolatot, napi szinten. Jelenleg kijott latogatoba a haverjahoz, ugyanabba a varosba, ahol a baratommal vagyunk.
A srac kozolte, hogy nem akar tovabb a "szeretom" lenni, ezert dontenem kell. Januarban lenne eselyem lelepni innen.
Mit valasszak? Maradjak, es szenvedjek tovabb jo korulmenyek kozott meg juniusig, vagy menjek haza azzal a sraccal akibe szerelmes vagyok vissza a sima egyetemista eletbe?
Koszi a valaszokat.
Most így hirtelen nincs nálam annyi zsebkendő, hogy ez miatt elsírjam magam.
Meg van rólad is a véleményem meg a papucs barátodról is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!