Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, megtörtént a...

Mit gondoltok, megtörtént a megcsalás vagy sem?

Figyelt kérdés
Régi történet, de ùjra és újra eszembe jut, nem hagy nyugodni. Pàr hònapig a férjem együtt dolgozott a vokt feleségével. Közben nekem egy hétre el kellett utaznom. Egyik nap felhìvott, hogy aznap délután felmennének beszélgetni, sörözni. Azért is szòl, nehogy a szomszédoktòl halljam meg. Màr akkor sem értettem, miért nem lehet csak beülni vhova beszélgetni meg sört inni. Erre az volt a válasz, hogy haladni akart a házimunkával is. Egyébként volt a némber nàlunk többször abban az időben, de ez az eset azòta se hagy nyugodni. Mit gondoltok valòszìnűbbnek? Ki tudom egyáltalán valaha derìteni, hogy mi volt?

2013. dec. 20. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A 8-as gondolatmenete áll a valósághoz leginkább közel.

A " csak beszélgettünk" = haha jól megdugtam, te meg hidd csak naívan, hogy nem történt semmu, mikor minden adott volt

Pia, nő, hely, asszony messze...

2013. dec. 21. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Én jóban vagyok az exemmel, de igyekszem a mostani páromat is összebarátkoztatni vele, mert egyszerűen x év után olyanok vagyunk, mint ha testvérek lennénk. Nyoma nincs már szikrának köztünk az exszel, neki is van párja évek óta, vele is igyekszem jóban lenni. Viszont azt nem tudom mégsem elképzelni, hogy az exszel akarok sörözni és ezt összekombinálom a házimunkával - ráadásul én vagyok a férfi. Az exszemhez szoktam néha fölmenni, például én etetem a macskájukat amikor ők nyaralnak. De ez olyan idióta kifogásnak tűnik, sörözés otthon mert házimunkát végez..? Nem gondolnék azért megcsalásra egyből, lehet, hogy egyszerűen csak nem akartak beülni egy helyre, otthon kényelmesebb volt. A házimunkás dolgot meg csak azért tette hozzá, mert félt, hogy neked nem esne jól, ha tudnád, hogy nálatok voltak, csak szépíteni akarta a tényt - attól függetlenül, hogy neki ebben nem volt semmi rendkívüli, azért érzi, hogy neked ez lehet nem esik túl jól elképzelni.
2013. dec. 21. 11:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor hát mégsem én vagyok teljesen paranoid... Arra esetleg tudtok adni vmi ötletet, hogy tudnék erről bizonyosságot szerezni? Az ember kitart az ártatlanságnál, ezért nem látom értelmét, hogy újra elővegyem ezzel. Az nagyon szánalmas lenne, ha a némbertől próbálnék érdeklődni, mondván, hogy az ember már elmesélt mindent? :S
2013. dec. 21. 11:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem kérdés mi történt! Az hogy bejelentette neked, azzal csak magát védi. Megtudni sehonnan nem fogod, hülye lenne lebuktatni magát egy kósza menetért. Egyféleképp tudhatnád meg! Ha azt hazudnád neki hogy megcsaltad, akkor ő indulatában valószínű visszavág neked és elmondja hogy ő is téged. Persze ez kockázatos. De ezen őrlődve leélni egy életet se egy jó választás.
2013. dec. 21. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Sztem megvolt. Tapasztalat. Dagadt az ex?
2014. okt. 12. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Kiderült már azóta valami?
2022. júl. 21. 14:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést :) 7 éve mással élek, és már nem vagyok naiv :D
2022. szept. 14. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
De kiderült, hogy mi volt?
2022. szept. 30. 00:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Nyilván nem vallotta be egyik sem, de nincs kétségem afelől, hogy mi történt ott akkor. Sajnos elég csúnya vége lett a sztorinak ezek után. A srácról nem sokkal később kiderült, hogy daganatos beteg, és néhány hónap múlva meghalt. A nő meg elhízott, és férfiként öltözik és viselkedik. Nem egy happy end, max az a része, hogy én új életet kezdtem (nyilván nem volt egyszerű az sem)
2022. okt. 14. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!