Megcsalás után újrakezdés, kibékülés. Kinek mi a tapasztalata? Sikerül?
Egyén- és korfüggő.
Egyénfüggő, mert akinek nincsenek önértékelési problémái, jobban tudja helyén kezelni a dolgokat.
Korfüggő, mert 30 alatt még idelista az ember, mindent csak feketének, vagy fehérnek lát. Jellemző példa, amikor a feleség már rég megbocsátott férj hűtlenségéért, de a lány soha.
Aztán cifrázhatnánk aszerint is, hogy milyen nemű a megcsalt, stb.
Megbocsájtottam neki az 1. megcsalását,hisz térden állva sírt nekem,hogy bocsájtsak meg neki,az életénél is többet érek számára,és belehal,ha elhagyom.....megbocsájtottam.
Egy évig a mennyországban éltünk,minden tökéletes volt,majd egy ártatlan napon megtaláltam a nő bugyiját az ágyunk alatt (szerintem szándékos volt a nő részéről),kék színű csipkés bugyi,nekem sosem volt ilyen....aztán összeszedtem a cuccait,és kiraktam a házam elé,menjen,én nem állok az útjába...rá két hétre kidobta a csaj,így visszaköltözött a szüleihez,most nem tudom mi van vele....
Én már nem bocsájtanék meg többet megcsalást,mert aki hajlamos rá,és egyszer meg tudta tenni,egy adandó alkalommal ismét megteszi,csak elővigyázatosabban.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!