Hogyan tudnám feldolgozni édesanyám halálát és a költözést? (13/L)
Mennyi idő kell ahoz, hogy megint "rendes" életem legyen?
A 4 bátyámmal és apummal élek és el fogunk költözni, mert apát itt minden anyára emlékezteti, de én nem szeretnék elmenni.
Mit tegyek?
Részvétem!:(
Hamar fel kell nőnöd,az biztos!Nagyon sajnálom,ami veled történt.Szerintem kicsit pihenj,nyugodj meg!Ez rettentő nehéz dolog lesz neked,főleg azért,mert egy anyára a tinikorban a lányoknak hatalmas szüksége van.De szerencsére össze tudsz fogni a többi családtagoddal,akik osztoznak a fájdalmadban.Velük együtt kialakíthattok egy másik életet,ami már nem ugyanaz lesz,hanem egy másik élet.Így is lehettek egy jó család,sőt,egy ilyen dolog megszokta erősíteni a családokat.Akiket pedig elgyengít,azoknak pedig szakember tud segíteni a gyászmunkában.
Anyud emléke örökké a szívedben fog élni,és ő mindig veled lesz így is.Nyugodj meg!Gondolj rá,emlékezz a jó dolgokra,arra,hogy miket mondott neked,és miket tett érted.Eleget fogsz sírni mostanában és még pár évig az édesanyád miatt,ezt tudom.De jobb,ha feldolgozod az érzéseidet,jobb,ha végig mész a gyászon,mintha elfojtanád az érzéseidet.
Ha bármiben segíthetek,írj privátot!Nem tudom pótolni az anyukádat,és nem is akarom,de beszélgethetünk bármiről,ha valami gondod akadna az élet más területein,és esetleg nincs kivel megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!