Nem, nem tudnám megbocsátani, bár valahogy kénytelen lennék feldolgozni.
2013. máj. 31. 10:42
2/12 anonim válasza:
nem
2013. máj. 31. 10:45
3/12 anonim válasza:
milyen kerti tó?? Kicsi gyereket nem hagynék egyedül vagy lefedném a kerti tavat, míg fel nem nő. Nem lehet minden pillanatban odafigyelni rá, kerítés vagy bármi más mód jobb lenne. A megelőzésben hiszek. De egy kerti tó többnyire nem több méteres, nem is értem, sógornak van hobbitava pár békával meg kis halakkal, abba nem fulladna bele senki, hacsak el nem csúszik és be nem veri a fejét a kövekbe, ami a szélén van. de ez a járdán is előfordulhat, az én gyerekeim szinte mindig a tök sima aszfalton estek el a saját lábukban.
2013. máj. 31. 10:49
4/12 anonim válasza:
Nem.
2013. máj. 31. 10:49
5/12 anonim válasza:
ja és a válasz: a "sima" gyerekhalált sem lehet feldolgozni soha, nemhogy az ilyen tragikusat, ezzel csak együtt élni lehet.
2013. máj. 31. 10:50
6/12 anonim válasza:
Nem,nem soha nem tudnám megbocsátani,de egy kisgyereket soha nem hagynék egy elkerítetlen tó közelében egyedül!Mivel nem lehet minden momentumban odafigyelni rá,elkeríteném!
Nekünk is van egy kis kerti tavunk, nem teljesen kör alakú, és fokozatosan mélyül, a mély része kerítés mellett van. Egyébként nem másznak bele a gyerekeim. A kicsi 2 éves, a nagy 3. Tudják, hogy nem szabad belemenni. Amíg kisebbek voltak egyébként sem voltak egy pillanatra sem egyedül kint. Most sem igazán, de már nem ülök ott mellettük fél méteres távolságban, hanem pl. asztalnál dolgozok a gépről. Szoktak este halakat etetni, de ennyi. Nem mennek amúgy a közelébe. A kutyánk esett egyszer bele egyszer mikor kicsi volt, mert onnan akart inni. Volt "sírás" de megtanulta hogy a tálból igyon. A gyerekekkel szoktunk erről sztorizgatni, sajnálgatjuk szegény Mimit, hogy beleesett, így tudják hogy veszélyes, nem szabad. Én ennek a híve vagyok, hogy beszéljünk róla, nem tudunk mindent biztonságossá tenni, lehetetlen! Egy kisgyerekek is megért sok dolgot.
2013. máj. 31. 10:56
9/12 anonim válasza:
Az biztos hogy nem.
Igaz hogy van lányom van ugyan, de ha ő bele esne még akkor sem bocsátanám meg magamnak ha nem lenne semmibaja.
De mivel kerti tavamnak csak a medre van meg, azóta nem is nyúltam hozzá amikor ideköltöztünk, igaz hogy minden megvan hozzá, csak új fólia kell és ennyi, de nem ér annyit az egész.
Maximum akkor ha már a lányom nagy lesz esetleg tizenéves amikor már nem kell ilyentől tartanom.
2013. máj. 31. 11:13
10/12 anonim válasza:
Nem tudnám megbocsátani magamnak, akkor sem ha nem lenne maradandó baja. Viszont valahogy fel kellene dolgoznom, hogy "menni tudjunk tovább".
Egy kis totyogós gyerek egy 20 centis vízbe is simán beletud fulladni, tök mindegy mennyire mély. Sosem hagynám magára a tó közelében.
Nekünk kutyánk van, imádják egymást a kisfiammal tényleg, de sosem tudhatom, ők sem maradhatnak kettesben egy percre sem, pedig megbízható a kutya és a kisfiamat is úgy neveltem, hogy nem nyúlkálunk a szemében. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!