Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnád bocsátani magadnak...

Megtudnád bocsátani magadnak ha vízbe esne a fiad a kerti tóban? Hogy tudnád feldolgozni? Nyomorék maradna vagy meghalna így értem

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

Meg kell tanítani a gyereket arra, hogy ha vízbe esik, mit kell csinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=v0mUPr68x2U

Az Egyesült Államokban már tanítják az egészen pici totyogó babákat, és életek százait mentették meg. Itthon is érdemes lenne elindítani egy ilyen tanfolyamot.

2013. máj. 31. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Ez nagyon jó, nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Mi jártunk babaúszásra is, de ott sem tanítottak ilyesmit, pedig szerintem hasznosabb lenne, mint az, amit a néhány órás tapasztalatom mutatott, amin résztvettünk. Ha lenne ilyen, mi biztos elmennénk, pedig mint említettem nekünk nincs itthon sem tavunk, sem medencénk.

Én nagyon sokáig úsztam régen, de ötletem sincs, hogy egy ilyen pici gyereket, hogy lehet tudatosan arra nevelni, hogy ösztönösen ez jöjjön belőle, ha vízbe esik és ne sírva kezdje beszipákolni a vizet.

2013. máj. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!