Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan béküljek ki az exemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan béküljek ki az exemmel?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk az exemmel, illetve ő mondta ki a végét. Távkapcsolatban voltunk és előjöttek a problémák. A bizalom megvolt, sosem csaltuk meg egymást, inkább a személyes kommunikáció ritkasága és a problémák meg nem beszélése vezetett a szakításhoz. És, be kell vallanom az én és az ő viselkedése is. Pl én hisztiztem és gyakran az agyára mentem (volt más magánéleti gondom és sajnos rajta vezettem le). Ő sem volt mindig türelmes, megértő stb. Fél évig nem is szóltunk egymáshoz, de az elmúlt egy hónapban újra összemelegedtünk az interneten. Úgy érzem és utal is rá, hogy még szeret és én is szeretem. Azonban a szerelem ellenére, mivel csalódott nem akarja újrakezdeni. Én azonban nagyon is szeretném, mivel érzem, átélem milyen jól elvagyunk, minden olyan harmonikus, mint a kapcsolatunk elején. Jókat röhögünk, minden megbeszélünk, sőt szexuális témák és helyzetek is kialakulnak. Nemsokára már nem lenne szó távkapcsolatról és annyira érzem, hogy még fontos vagyok neki, ezért szeretném valahogy elérni, hogy adjon nekünk még egy esélyt. Mondani még nem merem, mert még csak egy hónapja kezdtünk el újra kibékülgetni, jóban lenni és annyira jó, hogy "visszakaptam", hogy félek, ha túl gyorsan lépek, elriasztom. Azonban a végtelenségig sem várhatok. 1 hét múlva hazaköltözöm, így 30 km-re leszünk egymástól. Megbeszéltük, hogy találkozunk is és, hogy nála alszok. Ti hogyan vezetnétek rá a dolgokra? Tudni kell róla, hogy nagyon makacs, ha pl eldöntötte, hogy mi szakítunk akkor akár mennyire szenved, mert szeret engem akkor sem fogja újra elkezdeni. De se neki, se nekem nem lett jobb ez alatt a fél év alatt, párkapcsolati szinten, úgy értem egyikőnk sem talált jobbat. Kérdésem lényege tehát: Hogyan győzzem le a makacsságát és azt amit elvként elkönyvelt? Mert az érzelmeiben nem kételkedem, még ha próbálja is néha tagadni. (Máskor, pl ha kicsit iszik elmondja, hogy érez). Segítsetek légyszíves. 22/L

2012. jún. 14. 02:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Teljes mértékben át tudom érezni a történeted.

Először is, szerintem várj mindenképpen addig, ameddig a közelében leszel! Utána beszéljétek meg a találkozót, fogd szaván az ott alvással kapcsolatban. Akkor, ha ez bekövetkezik, ne te lépj, hanem a női fortélyaiddal hozd ki belőle, hogy ő lépjen.

Ha nem lép, akkor másik terv kell. Valami romantikus dolog, például kézzel írott levelek, vagy valami nagyobb jelent, amivel a szívéig hatolsz azzal, hogy arra készteted, hogy rájöjjön, hogy mennyire szereted.

Nagyjából ennyi, remélem hasznos volt.:)

2012. jún. 14. 02:32
 2/4 anonim ***** válasza:
mond meg neki,hogy a külön töltött fél év alatt megtanultál főzni.
2012. jún. 14. 03:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm szépen. Második, addig is tudtam főzni. -.-
2012. jún. 14. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam szólok, hogy a kérdés megírása után nem sokkal összejöttünk. :))))
2012. szept. 17. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!