Mennyire "harcoljak" az unokámért? Vagy hagyjam a dolgot, nyeljem le a békát?
Van egy 3,5 éves unokám. Jó vele a kapcsolatom, eljárok érte az oviba, hétvégén néha nálam hagyják éjszakára a lányomék. Ismer és szeret a kislány.
Megbeszéltük a gyerekeimmel, hogy idén meghívom őket nyaralni, de lányom és a férje nem tud szabadságot kivenni arra a hétre, így a másik 2 gyerekemmel, az ő párjaikkal és az unokámmal mentünk volna.
Most hétvégén viszont a lányomék lemondták. Nagyon nem értettem. Kiderült, hogy a másik nagymama (aki óvonő) telebeszélte a vejem fejét, hogy ez milyen sok idő egy ekkora gyereknek, milyen rossz anya a lányom hogy ilyen egyáltalán eszébe jutott, ebben az időszakban nagyon érzékenyek a gyerekek az ilyen elhagyásra és komoly problémája lehet belőle később. Ráadásul biztos nekem is megterhelő lesz, ne legyenek ilyen önzők. A vejem ezt elhitte neki és nem engedi a kislányt.
Mit tegyek? Nem akarok sem velük összeveszni, sem köztük vitát, de nagyon fáj ez a dolog :-( Úgy vártam ezt az egy hetet.
20-as:
"Mert kérdező ez a te verziód!"
20-as:
"Mert kérdező ez a te verziód!"
21-es neked mennyi eszed van!!!! Nem gondoltam, hogy egy ekkora zsenivel állok szemben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!