Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire "harcoljak" az...

Mennyire "harcoljak" az unokámért? Vagy hagyjam a dolgot, nyeljem le a békát?

Figyelt kérdés

Van egy 3,5 éves unokám. Jó vele a kapcsolatom, eljárok érte az oviba, hétvégén néha nálam hagyják éjszakára a lányomék. Ismer és szeret a kislány.

Megbeszéltük a gyerekeimmel, hogy idén meghívom őket nyaralni, de lányom és a férje nem tud szabadságot kivenni arra a hétre, így a másik 2 gyerekemmel, az ő párjaikkal és az unokámmal mentünk volna.

Most hétvégén viszont a lányomék lemondták. Nagyon nem értettem. Kiderült, hogy a másik nagymama (aki óvonő) telebeszélte a vejem fejét, hogy ez milyen sok idő egy ekkora gyereknek, milyen rossz anya a lányom hogy ilyen egyáltalán eszébe jutott, ebben az időszakban nagyon érzékenyek a gyerekek az ilyen elhagyásra és komoly problémája lehet belőle később. Ráadásul biztos nekem is megterhelő lesz, ne legyenek ilyen önzők. A vejem ezt elhitte neki és nem engedi a kislányt.

Mit tegyek? Nem akarok sem velük összeveszni, sem köztük vitát, de nagyon fáj ez a dolog :-( Úgy vártam ezt az egy hetet.

2014. jún. 23. 09:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as:

"Mert kérdező ez a te verziód!"

2014. jún. 23. 13:37
 22/23 anonim ***** válasza:
26%

20-as:

"Mert kérdező ez a te verziód!"

21-es neked mennyi eszed van!!!! Nem gondoltam, hogy egy ekkora zsenivel állok szemben!!!

2014. jún. 23. 14:02
 23/23 Skorpió87 ***** válasza:
Önnek is joga van látni az unokáját. Más ne szóljon bele az Ön és az unokája közti kapcsolatba, nem hiszem, hogy megterhelő lenne, ezt ön is tudja, hogy érzik magukat kettesben. Ráadásul a kislány is remekül van Önnel. Hátsó szándékot, vagy indokolatlan féltést látok inkább. Mindenképpen beszéljék meg a dolgot.
2014. jún. 23. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!