Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti hogy búcsúznátok el a...

Ti hogy búcsúznátok el a nagymamátoktól?

Figyelt kérdés
Ha tudnád, hogy nagy az esélye annak, hogy most látod utoljára? Nagymamám kórházba került, mondták az orvosok is, hogy rossz állapotban van, megyek be hozzá holnap, és mivel kolis vagyok, ki tudja mi lesz jövőhéten, szóval úgy fogok eljönni, mintha már nem találkoznánk. Nagymamám az akit legjobban szeretek, nagyon jó a kapcsolatunk, már nagyon idős is, én igazából fel vagyok rá készülve, nem szeretném, hogy szenvedjen, de mégis fel akarom vidítani, mert tudni kell róla, hogy nagyon "bolond" ő is, mint én. Hogy búcsúznátok el, volt már ilyen az életetekben? Nekem még sajnos nem, azért sajnos, mert eddig az összes nagyszülőm (ő az utolsó, aki él) úgy halt meg sajnos, hogy még fiatal voltam és annyira nem fogtam fel a dolgokat, mik is történnek.
2014. máj. 1. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
,,Szeretlek Mama! Köszönöm, hogy mindig itt vagy nekem.''
2014. máj. 1. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó ,amit az első mondott,én hozzáfűzném,hogy nagyon szeretném,ha gyorsan meggyógyulnál,nagyon akard!!

Nem hinném,hogy jó ötlet lenne ha már élve temetnéd,és lemondanál róla.Az azt hiszem nagyon fájna neki.

2014. máj. 1. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Levágná hogy mondom, tudja, hogy szeretem meg minden és nem is modnok re róla, csak nem akarom, hogy rossz legyen neki és szenvedjen.
2014. máj. 1. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a túlzott drámát. Fontos, hogy bemenj, és beszélgess vele...hogy mit mondasz...azt te fogod tudni a legjobban, ismeretlenként ebben nem lehet tanácsot adni. De ha "bolond", mint te, akkor talán meg tudod nevettetni, nem? Az talán a legjobb, amit tehetsz.
2014. máj. 1. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elbúcsúznod. Egyszerűen legyél most is, ami eddig: az unokája, aki szereti és törődik vele. Nevessetek valamin, ami régebben történt, ez többet számít most neki is, mint a "búcsú". Meghalni egyébként egyáltalán nem olyan patetikus, ünnepélyes és nagyszabású dolog, ahogy a filmek mutatják. Sokkal egyszerűbb, természetesebb, igaz, időnként csúnyább és szomorúbb is.

Én két éve mentem át ezen a nagymamámmal, és ezek a tapasztalataim.

2014. máj. 1. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
két éve történt az én nagymamám elvesztés,mikor bementem volna hozzá délután ő délelőtt elhunyt,én megölelném elmondanám neki hogy nagyon szeretem,hogy ilyen fontos számomra és mennyire örülök hogy Ő a nagymamám,amit véghezvitt az életében az csodálatra méltó és mindig is szeretni fogom,példaképemnek fogom tartani mert egy csodálaton nő.
2014. máj. 1. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!