Mi az a hoszpisz?
Figyelt kérdés
Ezt nem tudom hogy kell leírni csak kiejtve írtam le. Nagymamam sajos ott van! Halálos beteg es ebbol azt gondolom hogy azokat viszik oda... vagy pontosan mi a hoszpisz lényege?2014. ápr. 11. 19:17
1/6 anonim válasza:
hospice, így keress rá
igen, azok kerülnek oda, akik gyógyíthatatlan betegségben szenvednek, napi 24 órás ápolásra szorulnak, amit a családjuk nem tud biztosítani, itt pedig megfelelő és minőségi ellátást kapnak, megkapnak minden segítséget, hogy minél fájdalommentesebben és kegyesebben mehessenek el
2/6 A kérdező kommentje:
:( sajnos nagyon beteg mert ma láttam utoljára de utoljara kb 2 honapja lattam vagy 3 mert eddig a korhazban volt. Sajnos nagyon megijesztett a kinézete persze mert le van fogyva stb. Amikor meg en lattam akkor menni is birt most meg mar rezeg a keze nem bir megszolalni se.
2014. ápr. 11. 19:25
3/6 anonim válasza:
nem fog már onnan kijönni, napok, hetek lehetnek hátra
sajnálom
4/6 anonim válasza:
Igen, ez amolyan elfekvő már, nagyon sajnálom. :( Oda meghalni mennek be a nagyon súlyos betegek, akik már gyógyíthatatlanok, erős fájdalmaik vannak és megfigyelésre szorulnak. Itt erre vannak felkészülve az ápolók, rendelkezésükre állnak komoly fájdalomcsillapítók, amikkel otthoni körülmények között nem tud bánni egy hozzá nem értő.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat valahogy csak tulelem..:(
2014. ápr. 11. 21:52
6/6 anonim válasza:
Az én papám kb 1 hónapot volt a Hospice házban Pécsen, aztán meghalt :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!