Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan magyarázzam meg, hogy...

Hogyan magyarázzam meg, hogy azért nem akarom látogatni, mert erőszakosan kötelezve vagyok rá?

Figyelt kérdés

a lényeges kulcsszóŰ!: zsarolás a szeretetbe burkolva!

mama szeretettel vár ebédre, meg stb rengeteget segít, nagyon hálás vagyok érte, szeretem meg minden.

de amikor ezzel zsarolo hogy menjek át, mert főzött, holott ezernyi dolgom lenne, nekem nem csak ő az életem ugye, és meg sem volt beszélve, be sem időzítettem, egyszerűen nem érti meg, hogy nem. én meg azt nem értem meg, hogy miért kell nekem egyáltalán MAGYARÁZKODNI is.

erre már az egész család lázad valahol ellenem és nem tudom nekik átvinni, hogy ez nekem SOK, nem szeretem ha erőszakosan át KELL mennem, van egyéb életem is, de amúgy meg ott tartok, hogy beteges is nekem már, mert már annyit kellene látogatnom, mintha a pasim lenne. egy lány a barátjával/bnőivel akar ennyiszer találkozni, randizni, nem a nagyival.

úgy érzem megfullasztanak.

de mindenki mit lát?

ő segít, főz nekem, miért nem vagyok én legalább erre képes átmenni.

most a családban én vagyok a "hálátlan", meg "nem csoda ha ezért utálnak, mert én taszítok el mindenkit magamtól, meg is érdemlem, hogy lesz*rjon mindenki".

engem miért nem ért meg senki??

HOGYAN FEJEZZEM KI MAGAM?

2014. márc. 21. 13:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

"De az, hogy "segít" és aztán rád erőlteti és te vagy a gonosz, nem túl szép dolog."

hát igen, ezzel a nagy segítőkészségével bemocskol a család előtt. most ilyen ember, vagy olyan ember...?

"Azt írod, önző segítség, amit a nagymamád nyújt. Akkor miért fogadod el? "

mi egy normális nagyi segítség? most magyarázzam?

tudod, van aki szeretettel vár és van aki, erre Kényszerít téged korlátozva. óriási a különbség!

2014. márc. 21. 14:31
 32/62 A kérdező kommentje:

ha azt nézzük haragot szít jelenleg én és egyéb családtagjaim között és ülve röhög ezen a markában.

ez aztán a szeretetteli meghívás!

2014. márc. 21. 14:33
 33/62 anonim ***** válasza:
8%
Jó, tényleg hagyjuk, mert nem is akarod érteni, amit szeretnék mondani neked. Sajnáld csak magad tovább, de ha felnőtt vagy, akkor egy ilyen "problémát" már illene egyedül megoldani.
2014. márc. 21. 14:34
 34/62 A kérdező kommentje:

hát gyerekek, ha itt meghívnék szeretettel mindenkit ebédre, nem tudom hogy esne, ha szidnék sokakat, mert nem jön, pedig én főztem!!!!

erről beszélek!

2014. márc. 21. 14:35
 35/62 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút igazad van. Virág elvtárs ebédmeghívása Pelikánnak nem szíves gesztus, hanem parancs. Mindegy hogyan fogalmazzák meg.
2014. márc. 21. 14:38
 36/62 A kérdező kommentje:

és meg nem érteném az istennek se, hogy miért vagyok elutasítva, mert én hogy bevásároltam, meg mennyire várlak ti8teket.

és mélységesen megsértődnék.

és mit ad isten, még elkezdenélek be is mocskolni, hogy milyen szemetek egyesek.

2014. márc. 21. 14:39
 37/62 A kérdező kommentje:
amit kényszerítenek akaratom ellenére, az igenis "parancs"
2014. márc. 21. 14:40
 38/62 A kérdező kommentje:

na mindegy.

annyi világos, hogy meg sem próbálom megbeszélni mamával, mert ha itt nem megy, akkor az már lehetetlen lenne ahogy látom.

hát sajnálom. nem akartam rossz szájízt hagyni benne, de rajtam nem múlt. megpróbáltam.

2014. márc. 21. 14:43
 39/62 anonim ***** válasza:
19%
Te kismama vagy??????????????? Egy 13-14 éves durcás gyerek értelmi szintjén írsz.
2014. márc. 21. 14:44
 40/62 A kérdező kommentje:
hát igen, nem semmi, hogy felnőtten is ezt kapom, hogy megmondják, hogy mikor hova menjek.
2014. márc. 21. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!