Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas félreértés! Hogy magyarázzam meg neki?
Nem kell semmit tenned, ha látja, hogy minden rendben, akkor nem lesz gond.
Ő nem jelentheti fel a férjed, mert nem ő a sértett, csak akkor lenne akármi, ha te jelentenéd fel.
Most ne magyarázkodj, mert az rosszabb...
Mas nem tehet feljelentest a nevedben.
Mondjuk hulye balesetek szoktak tortenni, en magamnak vertem be egy nagyot, szerencsere alig latszott. Egyszer meg a gyerekem esett olyan benan, hogy napokig ugy nezett ki a feje, mint akit okollel nevelnek.
1. Nem tehet a nevedben feljelentést
2. Miért nevezed barátnőnek, aki "csakazértis" gondot akar okozni az életedben? (a feljelentésre gondolok itt)
Hát nem tudom, ki hogy van ezzel...
De ha ismerem a barátnőmet, és a férjét (akiknek gyerekük is van, szóval gondolom nem pár hónapja vannak együtt), és a barátnőm elmeséli nekem, hogy egy APRÓSÁGON vesztek össze a férjével, akkor egyrészt nem kérdőjelezem meg a barátnőm szavát (főleg ha SOHA nem fordult elő semmi testi sértés a felek között), másrészt nem önkényeskedek a nevében. Valamint eszem ágában sem lenne "bekavarni" kettejük közé..
23/N
Ha ez igaz, akkor a barátnőd nagyon primitív.
Válassz másikat.
Szerintem a barátnőd nem is hogy kavarni akar, egyszerűen tojik rád magasról. Annyira el van telve saját fontosságával, hogy nem érdekli, miért, csak intézkedhessen, és elmondhassa, ő mi mindent tett.
Ha valaki semmibe veszi, kétségbe vonja, amit mondok neki, azt én nem nevezem barátnak. Pláne, hogy még bajt is akar okozni a férjemnek?!
Inkább azt kellene tisztáznod a nővel, hogy a te életed nem az ő játszótere.
(6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!