Velünk lakik a dédnagymamám, ma tudtam meg hogy a mosdókesztyűmet ő a wc utáni fenéktörlésre használta! Lehet-e bármi bajom? Vagy lehet hülyén hangzik, de mivel már öreg, tartalmazhatott valami ősvitamint ami rákerült (a kesztyűre) és ne aggódjak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 08:43
74/82 anonim válasza:
Ma eszembe jutott ez a régi kérdés és elolvastam újra mindent. Engem még mindig megmosolyogtat. :)
75/82 anonim válasza:
Ez rohast jó! XD ŐSVITAMIN LÁ LÁ LÁ ŐSVITAMIN LÁ LÁ LÁ! XD XD XD
76/82 anonim válasza:
Jó régi kérdés, de még mindig üt😂
Az én anyám demens, és a seggét a pólómmal törölte ki, meg a cipőmbe sza*t bele. Meg a szobába a szőnyegre,és azt szétkente a papucsá al, meg én rakom tisztába minden nap, és néha sza*os a pelenkája. Majd elhányom magam tőle, de semmi gond🙄😬
77/82 anonim válasza:
Bakker, a kezdetektől olvasom ezt a kérdést. :) Ebből is látszik milyen régóta itt esz a fene. :D
79/82 anonim válasza:
Hehe, kedves kerdezo, ha szedted az osvitamint tovabbra is, akkor neked nem is kellett aggodni a koronavirus miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!