Engednéd a gyermeked egy iszákos nagymamához?
hát gratulálhatsz magadnak...
Nem is értem hogy gondolod, hogy a párodat is az iszákos anyjától eltiltanád, aki ettől függetlenül még lehet kedves és imádhatja az unokát. Én a párod helyében már tuti elváltam volna tőled, ha a nevelő apjáról ilyen undorító módon beszélsz. Szerintem te végtelenül önfejű, primitív lehetsz, aki másban a deszkát, magában még a gerendát sem veszi észre.
Legalább a gyerekből ne akarj olyan rossz embert nevelni , mint amilyen te vagy. Már, ha van benned némi jó érzés felé.
Bár hogy a férjed felé szemernyi jóérzésed nincs az már kiderült. A te családod biztos makulátlan, hogy ilyen retardáltat neveltek belőled. Már elnézést.
Így, még azt is el tudom képzelni, hogy azért útálod a férjed családját, mert jobb emberek mint te, és irígy vagy.
nem olvastam végig a válaszokat, bocsi.
Nos, 22 vagyok, a nagymamám 2éve halt meg rákban.
már apu születése óta ivott, de elég rendesen.
Nálunk soha nem volt olyan, hogy nem mehetek hozzá, mikor kicsi voltam mindig nővéremmel mentünk együtt, 7-8évesen már egyedül is rengeteget voltam nála, de akkor soha nem volt probléma (akkor is piált, de nem annyira, mint amikor egyedül volt). ennek ellenére, hogy tudtam milyen volt (anyuval utálták egymást, a családi ünnepek mindig veszekedésbe fulladtak stb...) én mindenkinél jobban kötődtem hozzá és a mai napig nagyon hiányzik.
Anyósnak és anyának nem volt a legjobb, de nagymamának én nem is kívánhattam volna jobbat és biztosan anyuékat hibáztattam volna, ha nem engedik, hogy kapcsolatban álljak vele.
Persze voltak nehezebb időszakok (amikor kamaszodtam), de ezen is átlendültünk. És azért, mert a NAGYMAMÁM volt!
Nem hiszem, hogy a gyerekedet meg kéne fosztani a nagyszüleitől... egy gyerek mindenkitől kap valamit és az alkot majd egy egészet. Jól gondold meg mit csinálsz!
Én sem lettem se lelki sérült, nincs semmi bajom, teljesen egészséges vagyok, soha nem jutott volna eszébe bántani engem vagy a nővéremet! És mindenek előtt mondhatom, hogy nagyon hálás vagyok a nagymamámnak, hogy megszülte aput és így lehettem én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!