Engednéd a gyermeked egy iszákos nagymamához?
"ráadásul a nagypapó pedig nem is az apja a páromnak hiába nevelte 3éves korától de nem a nagyapja és kész!"
Hát ez így elég görény kijelentés, már bocsi. :/ Ha ő nevelte, igenis ő az apja, nem a vér számít! Ha más rossz nem írható a számlájára, csak ez, akkor nem értem, miért bántod...
Tahó én????
Én legalább nem süllyedek arra a szintre hogy engedjem az alkesz nagy anyjáához, a csitri hugához és a nem vér apjához.
Azt gondolom hogy nem családom ők. Kitagadom őket.
És a páromat nem nekik köszönhetem. Magától lett dolgos, ő dolgozik értem nem a nagyszülők. Slussz pasz! Köszönöm a válaszokat viszont.
nem értem ezt én sem. te ez alapján ítéled meg?
nem a tettei alapján? attól,hogy valaki iszik,még nem biztos,hogy egy magatehetetlen! azért,mert te eleve utálod,nem kell még külön okokat gyártanod! ettől még szeretheti az unokáját,és viszont..
Aztak*rva. Az elején még próbáltalak megérteni, de kimutattad a fogad fehérjét. Csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók: te vagy a gyökér.
Csitri húgához, nem vér apjához? Tényleg? Ők vajon mi az Istent ártottak neked?
Még egyszer kérdezem: Kissrác akar menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!