Hogy érjem el, hogy nagyapám békén hagyjon?
Elkezdtem csinálgatni a jogosítványt (persze nem én akarom hanem körülöttem mindenki más...) A probléma viszont nem is ez lenne hanem, hogy úgy alakult, hogy én is (és a nem vérszerinti) nagyapám is ráérünk délelőttönként, ezért az öreg elhatározta, hogy tanítgat vezetni. Ez abból áll, hogy minden egyes reggel megyünk gyakorolni. Ráadásul egyre korábban és korábban mert "később dolga van". Minden alkalom után megköszönöm neki, hogy tanított, de nem gondolom komolyan, mert egyáltalán nem hiányzott az életemből, hogy reggelente ordibáljon velem, hogy mit csinálok, merre tekerem a kormányt stb. És az egészben a legrosszabb, hogy a kérdésre, hogy holnap megyünk-e vagy mikor megyünk? az a válasz, hogy "Nem tudom, majd reggel megírom". Tehát még akkor sem tudok nyugodtan aludni, mikor Isten kegyelméből kihagyunk egy áldott napot. Egész életemben rossz alvó voltam, de ez konkrétan testileg-lelkileg tönkretesz. Éjjelte százszor felébredek a nyugtalanság miatt és reggel nézegetem a telefont percenként, hogy írt-e már valamit az öreg.
Attól tartok, hogy addig nem szabadulok tőle amíg le nem teszem a gyakorlati vizsgát. De bármikor is lesz az, nem akarom megvárni.
Sajnos nincs bátorságom megmondani neki, a kapcsolatunk sem túl jó. Nem tudom mit tegyek.
Igen, hát azt nem írtam, hogy egyébként külföldön élünk és itt kicsit másként van a törvény. Megvan már az elméleti vizsgám, és ezzel van egy "tanuló jogosítványom" már. Ezzel akár forgalomba is kimehetnék ha olyan személy ül mellettem akinek van jogsija. Viszont forgalmon kívül gyakorlunk, mert nem vagyok még annyira jó.
Hivatásos oktatóval is vennem kell majd a szabály szerint pár órát, de ezzel ugye nem tudom lerázni az öreget mert az az elképzelés, hogy majd jól megtanít az oktató előtt.
Valóban tudnom kéne nemet mondani és lehetne több bátorságom, de egyelőre sajnos nincs. Ma reggel is az agyamra ment, és végig az járt a fejemben, hogy ez az utolsó alkalom, de nem tudtam megmondani neki :/
11.
Nem te nagyokos, mert nekünk pl. nem volt autónk amikor megszereztem a jogsit 17 évesen.
Ez a cuki kis gyakorolgatás közterületen pedig büntetendő.
24.
Tényleg egy balfasz vagy!
A legfontosabb infót lazán kifelejtetted...
Szívjál tovább a vén hülyével!
Eszem megáll.
28.
Nekem enélkül is, de nem.is ez a lényeg.
Ha jogsid van, különösen felháborítóak a nézeteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!