Talalkozzak a nagyszuleimmel?
Én elmennék a helyedbe!
Majd írd meg h hogy döntöttél…
A bíróság az ítéletét megindokolja, ezt olvashattad, ha jogszabályba ütközik, akkor fellebbezni lehet.
Írd már meg, hogy miről van szó. Ki halt meg?
"Pereskedtem a nagyszuleimmel mar evek ota"
"voltam 12 eves amikor ez történt"
12 évesen te nem pereskedtél senkivel, max. valamelyik törvényes képviselőd pereskedett a nevedben. És veszített.
Elhunyt az édesapád és a lakás - ahol addig éltetek - a nagyszüleid tulajdona volt? És nektek anyáddal menni kellett?
Nem tudsz semmit, de kijelentetted, hogy ők téged milliókkal megloptak.
12évessen nem hiszem hogy annyira tisztában voltál azzal hogy valójában mi is folyik körülötted. Én is ezt tudom elképzelni hogy meghalt az apukád a nagyszüleid tulajdona volt a ház amiben éltetek és mennetek kellett anyukáddal vagy esetleg valami oknál fogva anyukád/apukád csak a nagyszüleid ellen hangolt mert épp neki voltak vele gondjai.
Ha a bíróság nem itélte neked a pénzt akkor nem neked járt volna ezen hiába rugozol életed végéig 🙄
#25, így van. Ráadásul a kérdező akkor még kiskorú volt. Ilyenkor - pláne, ha jogos az igény -, a gyámhivatal is színre lép és keményen védi a kiskorú érdekeit.
Menj el a nagyszülőkhöz, örüljetek egymásnak.
Aztán egyszer majd ez az ügy is tisztázódni fog.
Ki örül a te károdnak?!
Nincs károd, mert az nem a tiéd volt. A bíróság nyilván helyesen döntött. Majd amiért te megdolgozol, és igazságtalanul elveszik tőled, na akkor lesz károd. Kicsit el vagy tévedve! Butus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!