Jogos volna tölem, ha nem talalkoznek a nagyszuleimmel?
"Jo a levego, nincsnek romak..." eddig tudtam olvasni ne haragudj. Szánalom, hogy az emberek a származás alapján ítélnek... Én a helyedben először megtanulnék írni...
Na mindegy, mindenkinek a maga dolga, hogy kit szeret és kit utál, de a legrondább dolog, ha valakit a származása alapján ítélünk meg, vagy esetleg bőrszíne miatt.
Kérdésedre válaszolva szerintem ezt nektek kell megbeszélnetek a férjeddel és a nagyszüleiddel, mert biztosan ők is bele szeretnének majd szólni, hogy mikor találkozzatok. Egyeztessetek időpontokat, hogy mikor mentek vagy mikor találkoztok egymással, ez lesz a legjobb.
Mintha az én nagyanyám lenne.
Bár már meghalt szegény, de neki is ez volt a mániája, hogy minden francot, haza akart velem vitetni, pl csontokat, hogy majd milyen jó lesz a kutyának. Akkor ha sokat főztek valamiből, mindíg mondták, hogy vigyek belőle. Aztán legtöbbször muszaly volt elvinnem, mert nagyon megtudott érte sértődni, ha nem akartam elvinni. 😃
Tapasztalatból mondom, hogy nem fogod tudni ezt neki elmagyarázni. Teljesen más világban nőttek fel. Mesélte nagyanyám, hogy amikor össze házasodtak nagyapámmal, jó ha a szüleiktől kaptak egy-két függönyt meg egy kisebb bútort. És most nagymamád azért csinálja ezt, mert nagy öröm neki, az, hogy ott már tud mit adni az unokájának. Csak azt nem tudja, hogy ezeket a dolgokat a mai világban az ember szereti saját maga beszerezni.
#1-es
Azért azt el kell ismerned, hogy nem a legbiztonságosabb és legnyugisabb egy cigánytelep közelségében élni.
Jobb érzésű cigány is menekül onnan, tudok élő példákat mondani.
Vajon miért eladhatatlanok és értéktelenednek el komoly ingatlanok, egész települések, ahova beteszik a lábukat?
Ne dugd a homokba a fejedet, a Kérdező nem mondott semmi olyat, amit sérelmezhess, ... hacsak te is az vagy és ilyen telepen élsz.
Én is ilyen helyen lakok, mármint kint az erdőszélén, jó levegőn, stb. Nincs is ennél jobb :)
Sokan kérdezik tőlem is, nem félek-e itt egyedül? (Én jelenleg egyedül élek). Ugyan mitől? Jobban félnék a városban, sok ember között. Itt nem, teljes nyugalom van.
Ne csinálj problémát a mamádból. Nem akarja elfogadni, hogy felnőtt vagy és nem úgy élsz, ahogy ő azt elképzeli. Mosolyogva megköszönöd a jótanácsait, és elengeded a füled mellett. Ha olyasmit kapsz, amire nincs szükséged, ne vidd haza, ne fogadd el. Szintén mosolyogva megköszönöd, és kérd meg, őrizze meg neked későbbre, mert most nem tudod hova tenni. Nincs értelme ezen idegeskedned, sírni meg végképp.
Koszonom sokat segitettetek :)
Erdo szelen tenyleg jobb lakni, mint a varosban :)
Gondolom egy falusi iskolában lehettél kitűnő, mert a fogalmazásod nagyon rossz.
Nem tudsz megváltoztatni másokat, ha nem tetszik a véleményük, figyelmen kívül hagyod őket. Ünnepekkor felhívod őket, esetleg küldesz nekik egy apróságot.
Nincsenek barátaid, akikkel ezt megbeszélgetted volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!