Jogos volna tölem, ha nem talalkoznek a nagyszuleimmel?
#10! te vagy itt a legnagyobb ostoba... Mi az, hogy falusi iskolában lettél kitűnő? Szerinted külön helyesírási szótár van falura meg városra?
kérdező! Teljesen tökéletes a 2. mondatod, szerintem is a legfontosabb szempontok között van, h nincs c típusú állampolgár :D
"Gondolom egy falusi iskolában lehettél kitűnő, mert a fogalmazásod nagyon rossz."
Bocsi, de ez egy meglehetősen buta komment volt, a fővárosban sem éppen jobb az oktatás és okosabbak a gyerekek, mint "falun":) Mondom ezt "falusi" általánosba és fővárosi gimibe, egyetemre járt emberként.
Nem olvastam a kommenteket, de ez az én véleményem:
Tudod, nekem a szüleim, és 1 nagyszülőm soha egy jó szót nem adtak, semmilyen bíztatást, semmilyen tanácsot, nem praktikát. Mindig kritizáltak, mindig a hátrányosságomat heléyezték előtérbe, a gyengeségeimet cifrázták, és ebben a nyomásban nőttem fel. Ha kaphatnék egy napot, csak egy napot, ami arról szólna hogy miért büszkék rám, avgy hogy megpróbálnak segíteni, én lennék a világon a legboldogabb ember....
És igen, féltenek téged, meg szeretnék ha boldog lennél... Az enyémeim csak azt akarták, hogy ne hozzam őket szégyenbe mások előtt, mert akkor mit szólnak....:) Szóval szerintem a probléma merőben kicsi... a szülőkkel amúgy is türelmesen kell bánni, hiszen már idősek.... Persze, van modoruk meg mittudomén, de szeretnek. Téged biztosan szeretnek. És hidd el, ennél nagyobb kincs nincs....
Nem tudom mi bajotok azzal, hogy leírta, hogy nincs a közelükben roma család. Én sem költöznék olyan helyre, félve a betörésektől meg egyebektől.(1%a kivétel)
Na mindegy, a lényeg, hogy ha téged bánt ez a dolog, akkor valóban látogassátok kevesebbszer a nagyit, vagy nem tudod vele esetleg megbeszélni a történteket? Ha nem, akkor a férjednek adok igazat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!