Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mérgező nagyszülői kapcsolatbó...

Mérgező nagyszülői kapcsolatból költöztem a páromhoz.Már csak telefonon beszélgetek a nagyszülőkkel. Nem mentem nekik haza segíteni őszi munkákra,és most velem bunkózik a telefonba?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáljak,ha legközelebb durvábban elkezd szidni a telefonba? Egyszerűen tegyem rá a telefont? Ők neveltek fel,d emuszáj volt tőlük lelépnem, mert megbetegítették a testemet,és a lelkemet is. A párom és a szülei segítettek úgy,ahogy helyre jönni,de nagyanyám folyton visszaránt.. Viszont,ha nem beszélek velük (vannak normális pillanataik), akkor meg úgy érzem,hogy nincsenek rokonaim akikkel a búmat,bajomat megosszam..Mit csináljak? Annyira tanácstalan vagyok..Nem akarok úgy összeveszni velük,hogy többet ne mehessek haza látogatóba, de azért szeretném érzékeltetni,hogy most már ne hazsnáljanak bábként,és ne tőlem várják a pénzt és a segítséget,holott van 2 lányuk is....-.Azt hiszik,hogy azért mert nekem nincs gyerekem, úgy ugráltathatnak,ahogy akarnak..
2023. okt. 30. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%

Rajtuk kívül nincs senkim.

Pontosítok: NEM LESZ senkid, mert a párod, aki még veled van elég gyorsan ráun majd, hogy engeded magad tönkretenni és vele együtt őt is, aztán ha van egy kis esze, inkább keres egy másik, felnőtt embert, akinek VAN önálló döntése és akarata, nem a mérgező családján függ.

2023. okt. 31. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!