Hány évesen illik elköltözni otthonról?
23465ft/hó kapok
Ebből hogy tervezed fenntartani magad amúgy?
“14es, kapcsolatra nincs, de mamahotelre van igényed?”
Nyugati árak és balkáni fizetés mellett van igényem. Le lehet szólni, szarom le. A fél fizetésemet elvinni az albérlet / lakáshitel, emellé nem ehetek meg akármit, mert intoleráns, allergiás vagyok. Egyedül nem élek meg ebben az országban, idegennel együtt lakni vagy a fél fizetésemet elpocsékolni nem fogom csak azért, mert mit szól hozzá a társadalom. Gyűjtögetek, félre rakok, ahelyett, hogy idegennek kéne adnom. Dolgozok, adok be a számlákra, kajára, nem anyám takarít rám. A mama hotel nem ezt jelenti.
Olyan nincs, hogy illik.
Aki szerint illik annak elmentek otthonról:D
Főleg, ha valaki jövedelme, élethelyzete nem is teszi lehetővé.
Ha a nagymamának ez így jó, nincs vele gond, nem marad öregen egyedül.
Ha gyámja van bizonyos okok miatt... bizony ennyi idősen is jár neki a családi pótlék.
Viszont az az összeg amit kapsz az borzasztó kevés egyedül ebből megélni lehetetlen.
Írta rokkantnyugdíjas, én is az vagyok de megváltozott munkaképességűek ez mellett dolgozhatnak én is azt teszem.
Én is otthon élek de ma már én segítem a szüleim és nem fordítva.
Ha a nagymama elmegy gondolj bele milyen nehéz lesz akkor, szerintem itt nem az a baj, hogy otthon élsz még...
És mire fel kapsz családi pótlékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!