Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hány évesen illik elköltözni...

Dkov06 kérdése:

Hány évesen illik elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert 29 éves vagyok és a nagyival élek együtt holott van egy saját lakásom nincsen hitelem illetve 23465ft/hó kapok ami már a családi pótlékot is tartalmazza. Önellátásra képes vagyok. Nem anyagi kérdés ez nálam inkább az a gond nálam hogy a kényelem meg hogy lusta vagyok elköltözni igaz 78% rokkant vagyok. Nem befolyásólja az életemet. Lányok a ti válaszotokra véleményetekre is kíváncsi vagyok. Párkapcsolat terén mennyire befolyásólja ha valaki 29 évesen még otthon lakik a nagymamával? igazából egy pszichológus véleménye is érdekel ha van köztetek olyan akinek az a szakmája. sokan feltették a kérdést de ez kicsit más eset. mi az a kor határ amikor már kötelező lenne elköltözni? olvastam kutatásokat hogy hol hány évesen szoktak de az nekem nem ad egyértelmű választ a kérdésemre ezért fontos lenne hogy ha őszinte választ adnátok. Előre is köszönöm. A helyesírás miatt meg elnézést kérek sajnos az nem annyira megy nekem.

#felnőtté válás #mamahotel #Szülőről való leválás #kirepülés otthonról
2023. szept. 8. 21:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%

23465ft/hó kapok

Ebből hogy tervezed fenntartani magad amúgy?

2023. szept. 9. 10:53
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
Száraz kenyér meg víz, az talán még kijöhet belőle, de a rezsit nem számoltam bele. Már ha szokott néha fürdeni, esetleg télen fűteni, meg ilyen úri huncutságokat elkövetni.
2023. szept. 9. 10:58
 23/38 anonim ***** válasza:
33%
29 évesen milyen családi pótlék? Mesélj!
2023. szept. 9. 11:08
 24/38 anonim ***** válasza:
86%

“14es, kapcsolatra nincs, de mamahotelre van igényed?”

Nyugati árak és balkáni fizetés mellett van igényem. Le lehet szólni, szarom le. A fél fizetésemet elvinni az albérlet / lakáshitel, emellé nem ehetek meg akármit, mert intoleráns, allergiás vagyok. Egyedül nem élek meg ebben az országban, idegennel együtt lakni vagy a fél fizetésemet elpocsékolni nem fogom csak azért, mert mit szól hozzá a társadalom. Gyűjtögetek, félre rakok, ahelyett, hogy idegennek kéne adnom. Dolgozok, adok be a számlákra, kajára, nem anyám takarít rám. A mama hotel nem ezt jelenti.

2023. szept. 9. 12:35
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

Olyan nincs, hogy illik.

Aki szerint illik annak elmentek otthonról:D

Főleg, ha valaki jövedelme, élethelyzete nem is teszi lehetővé.

Ha a nagymamának ez így jó, nincs vele gond, nem marad öregen egyedül.

2023. szept. 9. 12:56
 26/38 anonim ***** válasza:
73%

Ha gyámja van bizonyos okok miatt... bizony ennyi idősen is jár neki a családi pótlék.

Viszont az az összeg amit kapsz az borzasztó kevés egyedül ebből megélni lehetetlen.

Írta rokkantnyugdíjas, én is az vagyok de megváltozott munkaképességűek ez mellett dolgozhatnak én is azt teszem.

Én is otthon élek de ma már én segítem a szüleim és nem fordítva.

Ha a nagymama elmegy gondolj bele milyen nehéz lesz akkor, szerintem itt nem az a baj, hogy otthon élsz még...

2023. szept. 9. 15:19
 27/38 A kérdező kommentje:
Javítom 230465ft elitam az elején véletlen
2023. szept. 10. 01:45
 28/38 A kérdező kommentje:
Elirtam 230465ft hülye telefon mást írt mindenkitől elnézést kérek a teló mást ír a lényeg hogy 230ezer körüli a jövedelmem. De nem vagyok gyámság alatt
2023. szept. 10. 01:58
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
24es, ha a mamánál élsz, akkor mamahotel. Kivéve ha az ottlakásért is fizetsz, nem csak a rezsibe. Normális végzettséggel el lehet költözni simán. Bár ha nincs igény a párkapcsolatra, gyerekre, barátokra akkor igazából tök mindegy hol öregszel meg.
2023. szept. 10. 06:47
 30/38 anonim ***** válasza:
85%

És mire fel kapsz családi pótlékot?

2023. szept. 10. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!