Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hány évesen illik elköltözni...

Dkov06 kérdése:

Hány évesen illik elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert 29 éves vagyok és a nagyival élek együtt holott van egy saját lakásom nincsen hitelem illetve 23465ft/hó kapok ami már a családi pótlékot is tartalmazza. Önellátásra képes vagyok. Nem anyagi kérdés ez nálam inkább az a gond nálam hogy a kényelem meg hogy lusta vagyok elköltözni igaz 78% rokkant vagyok. Nem befolyásólja az életemet. Lányok a ti válaszotokra véleményetekre is kíváncsi vagyok. Párkapcsolat terén mennyire befolyásólja ha valaki 29 évesen még otthon lakik a nagymamával? igazából egy pszichológus véleménye is érdekel ha van köztetek olyan akinek az a szakmája. sokan feltették a kérdést de ez kicsit más eset. mi az a kor határ amikor már kötelező lenne elköltözni? olvastam kutatásokat hogy hol hány évesen szoktak de az nekem nem ad egyértelmű választ a kérdésemre ezért fontos lenne hogy ha őszinte választ adnátok. Előre is köszönöm. A helyesírás miatt meg elnézést kérek sajnos az nem annyira megy nekem.

#felnőtté válás #mamahotel #Szülőről való leválás #kirepülés otthonról
2023. szept. 8. 21:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%

23.465 Ft ami már a családi pótlékot(?) is tartalmazza

Mesélj még

2023. szept. 9. 06:15
 12/38 anonim ***** válasza:
73%
Engem csak az érdekelne, hogy mi lesz veled akkor hogyha a nagymamád elhuny.
2023. szept. 9. 07:31
 13/38 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan, hogy illik. Ki a f…zt érdekli idegenek véleménye.
2023. szept. 9. 08:05
 14/38 anonim ***** válasza:
92%
Én aspergeres vagyok, 30 feletti, a szüleimmel élek. Több okból is. Nincs igényem párkapcsolatra, így nem igazán érdekel, hogy ki szerint gáz ez. Sosem értettem én sem, hogy miért kell annyit foglalkozni másokkal a saját élet helyett.
2023. szept. 9. 08:08
 15/38 anonim ***** válasza:
20%
14es, kapcsolatra nincs, de mamahotelre van igényed? Én is aspergeres vagyok, imádom a szüleim, de amint lehetett(20 évesen) elköltöztem, azóta is egyedül élek, hetente találkozunk, és így tökéletes az életem.
2023. szept. 9. 08:15
 16/38 anonim ***** válasza:
85%
#15 És akkor mi van, ha párkapcsolatra nincs, mamahotelre meg van igénye? Jól teszi.
2023. szept. 9. 09:31
 17/38 anonim ***** válasza:
4%
Születés után ahogy lábraáll mehet dolgozni, tartsa el magát, nehogymár nekem kelljen.
2023. szept. 9. 09:49
 18/38 anonim ***** válasza:
83%
23465 ft? Az még egy tankolásra sem elég.
2023. szept. 9. 10:03
 19/38 anonim ***** válasza:
56%
16os igazad van, van akit még 30 évesen is szoptani kell anyucinak:-D
2023. szept. 9. 10:23
 20/38 anonim ***** válasza:
12%
#19 Más esetben apucinak.😂
2023. szept. 9. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!