Dkov06 kérdése:
Hány évesen illik elköltözni otthonról?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert 29 éves vagyok és a nagyival élek együtt holott van egy saját lakásom nincsen hitelem illetve 23465ft/hó kapok ami már a családi pótlékot is tartalmazza. Önellátásra képes vagyok. Nem anyagi kérdés ez nálam inkább az a gond nálam hogy a kényelem meg hogy lusta vagyok elköltözni igaz 78% rokkant vagyok. Nem befolyásólja az életemet. Lányok a ti válaszotokra véleményetekre is kíváncsi vagyok. Párkapcsolat terén mennyire befolyásólja ha valaki 29 évesen még otthon lakik a nagymamával? igazából egy pszichológus véleménye is érdekel ha van köztetek olyan akinek az a szakmája. sokan feltették a kérdést de ez kicsit más eset. mi az a kor határ amikor már kötelező lenne elköltözni? olvastam kutatásokat hogy hol hány évesen szoktak de az nekem nem ad egyértelmű választ a kérdésemre ezért fontos lenne hogy ha őszinte választ adnátok. Előre is köszönöm. A helyesírás miatt meg elnézést kérek sajnos az nem annyira megy nekem.2023. szept. 8. 21:40
11/38 anonim válasza:
23.465 Ft ami már a családi pótlékot(?) is tartalmazza
Mesélj még
12/38 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy mi lesz veled akkor hogyha a nagymamád elhuny.
13/38 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy illik. Ki a f…zt érdekli idegenek véleménye.
14/38 anonim válasza:
Én aspergeres vagyok, 30 feletti, a szüleimmel élek. Több okból is. Nincs igényem párkapcsolatra, így nem igazán érdekel, hogy ki szerint gáz ez. Sosem értettem én sem, hogy miért kell annyit foglalkozni másokkal a saját élet helyett.
15/38 anonim válasza:
14es, kapcsolatra nincs, de mamahotelre van igényed? Én is aspergeres vagyok, imádom a szüleim, de amint lehetett(20 évesen) elköltöztem, azóta is egyedül élek, hetente találkozunk, és így tökéletes az életem.
16/38 anonim válasza:
#15 És akkor mi van, ha párkapcsolatra nincs, mamahotelre meg van igénye? Jól teszi.
17/38 anonim válasza:
Születés után ahogy lábraáll mehet dolgozni, tartsa el magát, nehogymár nekem kelljen.
18/38 anonim válasza:
23465 ft? Az még egy tankolásra sem elég.
19/38 anonim válasza:
16os igazad van, van akit még 30 évesen is szoptani kell anyucinak:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!