Ezen túl lehet lépni valahogy?
Szerencsés vagyok,nekem nagyon közeli rokonom még szerencsére nem hunyt el.Nem tudom milyen lehet elveszíteni a hozzám közelálló,szeretett embereket.
Élnek a nagyszüleim,szüleim,testvéreim,nagynénik,nagybácsik.
2 éve megszületett a gyermekünk és azóta ráébredtem,hogy telik az idő.
Tudom,hogy természetes,hogy egy nap mindenki meghal.
Viszont rettegek ettől az időtöl,hogy elveszítem a nagyszüleimet és így tovább.
Emiatt nem költöztünk ki Skóciába,mert a közelükben akarok maradni amíg lehet.
24 éves vagyok,a feleségemnek már csak az anyukája van,de nem tartják a kapcsolatot,elmondása szerint neki is csak az én családom van és azt akarja,hogy a fiunk nagy,szerető családban nőjjön fel.Amikor hasonló dolgokat hallok tőle,jön a gondolat,hogy ez vajon meddig lesz így? Rengeteg videót,fotót készítek,mintha készülnék arra az időre ha már nem lesznek.
Ezen túl lehet lendülni valahogy?
#3 #4
Lehet komolytalannak tűnik a "gondom" de nekem fontos és valós.
Nem tudom miért gondoljátok,hogy a gyerekem nem fontos vagy,hogy nem foglalkozok vele eleget?
Nyílván nem ez a gondolat menet teszi ki az egész napom.....
Nagypapam 2020ban halt meg. Nagyon kozel alltunk egymáshoz mivel apukam reg meghalt mar sot a masik nagypapam is es az egyik nagymamam is.
A mai napig nem birom megnezni papa kepeit pedig eltelt 3 ev. A telefonszama meg mindig benne van a telefonomban.
De tudom azt hogy amig elt,rengeteget voltunk együtt,a férjemmel vigyaztunk ra,meg megismerhette a kisfiunkat is.
A nagymamammal is igyekszünk minel tobb idot egyutt tolteni,anyukammal pedig minden nap találkozunk.
Sajnos az elet véges,meg kell próbálni kihozni belőle a maximumot.
Tolts sok idot a szeretteiddel,nevessetek sokat,gyujtsetek szep es vicces emlékeket amiket fel lehet majd eleveniteni ha mar nem lesznek.
Így is teljes az életem,akkora tragédia azért nem ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!