Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem normális elmélet?

Nem normális elmélet?

Figyelt kérdés

Nagyanyám azt állítja hogy örüljek hogy felnevelt mert ha anya nevel akkor rossz dolgom van, egy anyának nincsen ideje a gyerekre főleg ha dolgozik jár munkába

Csak annyi hogy az enyém alkoholista nem is dolgozott soha

Nagyanyám csak a testi szükségletekre figyelt, de a lelkizős témákat kerülte, nem kaptam szeretet, szerinte ha valaki szeretet kap akkor el van kényeztetve

2023. aug. 10. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Értem, hát nyilván ez kicsit nehéz. Ettől függetlenül nyugodtan megmondhatod neki, hogy a te gyereked, te neveled, és hogy szerinted túl rideg ez a nevelési szemlélet, amit képvisel.

Ha minden kötél szakad, el tudod adni az ingatlant haszonélvezettel terhelten, nyomott áron (befektetőnek), jobb mint egy terrornagyi még ki tudja, hány évig.

2023. aug. 10. 15:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Van ilyen törvény?

Erről nem hallottam ☺️

2023. aug. 10. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a tulajdonos, eladhatod, de haszonélvezettel terhelten. Ez azt jelenti, hogy a nagyi élete végéig bent maradhat, és amikor meghal, akkor veheti birtokba a tulajdonos.Nyilván ez lehet 1 év vagy 20 év is, tehát nyilván olyan veszi meg, aki hosszú távú befektetésnek tekinti.
2023. aug. 10. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem a te hibád hogy iylen ember, próbálj nem gondolni rá.
2023. aug. 11. 03:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen kártyát csak is a toxikus emberek húzzák elő
2023. aug. 11. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!