Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ilyen rosszindulatú a...

Miért ilyen rosszindulatú a nagyanyám? Mit tudok tenni? Hogy viselkedjek vele ezek után?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy régebben

viszonylag jó volt a mammámal

a kapcsolatom. Most sem annyira rossz de még így is vannak olyan dolgai amik engem zavarnak bántanak és csak azért nem romlott meg a vele való kapcsolat még mert én kerülöm a vele való konfliktust,nem teszem szóvá úgy teszek mintha nem történt volna semmi.

Rá jöttem hogy anyukámnak

igaza volt vele kapcsolatban egy csomó dologban.

A probléma az hogy néha bele köt mindenbe. Meg azt vettem észre hogy elég rosszindulatú is.

Teszi a megjegyzéseket a másikra.

Legutóbb abba szólt bele hogy

" miért főzünk este meg hogy

milyen nehéz ételeket eszünk vacsorára. "

A legutóbbi húzása meg végképp meg ingatta a benne való bizalmamat felé.

Úgy csinál mintha minden rendben lenne kedvesnek mutatja magát

ha kérdezzük akkor azt mondja

nincsen problémaja velünk.

De aztán meg kibeszél másoknak

és nagyon kétszínű!

Azt mondta az egyik barátnőjének

a páromról ( mi nem voltunk ott csak hallottuk. )

hogy " egy 80 kilós segg dugasz

és hogy ő olyan mint egy zsák amit meg töltenek. "

Aztán bizonyos dolgokban hazudik is. Folyton faggatózik meg kérdezget és el várja hogy mindent el mondjak neki.

Meg neki mindig mindent tudnia kell! Azt is amihez nincs is köze.

És ráadásul ő mindig hív hogy menjek és csodálkozik hogy nem akarok menni hozzá!

( már régen nem voltam nála.)

Mit tudok vele tenni?

2023. jún. 20. 21:54
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
5_nek: Ezzel az a baj hogy eddig is rá hagytam de pont ezért lett ilyen hogy meg engedi magának ezt a viselkedést.
2023. jún. 21. 15:44
 12/36 A kérdező kommentje:

6_nak: Ebben teljesen igazad van.

Eddig is ezt tettem már kb

majdnem egy hónapja nem voltam nála. De pont ezért néha kérdezgetti tőlem hogy " miért nem megyek?" " Menjek már meg ilyenek.

Én meg sosem tudom hogy mit mondjak neki erre, ezért csak annyit mondok hogy " most nem megyek. "

És igazad van lehet hogy

ên sem fogom ezt neki szó nélkül hagyni.

2023. jún. 21. 15:52
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta az egyik barátnőjének a páromról ( mi nem voltunk ott csak hallottuk. )"

Aztán:

"....mert hallottuk hogy a mamám mondta ezeket nem a barátnője adta a szájába a szavakat."

Akkor ha nem voltatok ott, akkor mégsem ti hallottátok!

Miért mentegetsz egy ilyen pletykafészek, rosszindulatú szemétládát, mint a mamád "barátnője"? Ha ilyen a barátja, milyen az ellensége?

Lesz neked még számtalan gondod az életben Kislány, mert egy roppant egyszerű, befolyásolható teremtés vagy, aki a pletykáknak felül és ahelyett, hogy tisztázná, csak duzzog és mérgezi a kapcsolatait.

2023. jún. 21. 16:29
 14/36 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, tényleg ennyire hülye vagy, hogy meg se fordul a fejedben, hogy ne nézz a vénasszony felé?
2023. jún. 21. 17:21
 15/36 A kérdező kommentje:

8_nak: De,meg fordult ezért is írtam hogy már nem voltam nála

kb egy hónapja.

Csak telefonon szoktunk beszélni.

De pont ezért szokta kérdezgetni

hogy " mikor megyek hozzá. ?"

Meg különben is teljesen csak nem szakíthatom meg vele a kapcsolatot.

2023. jún. 22. 15:47
 16/36 anonim ***** válasza:
54%

Innentől nem kell a telefont se felvenni. És de! Meg lehet szakítani valakivel a kapcsolatot, akár teljesen, ha ennyire toxikus, akár fűz hozzá rokoni szál, akár nem.

Ameddig nem tanulsz meg határokat felhúzni mindenkivel szemben, addig ne szaporodj, mert avval nem csak magaddal szúrsz ki, a gyereke)i)ddel is és majd írkálhatod ki a gyakorira, hogy miért kezelhetetlen a gyereked, miért nem tisztel minimálisan sem, miért nem áll szóba velem érettségi óta, stb. Ilyen kérdésekkel van tele a családi rovat, csak mondom... Ha meg meg se fordult a fejedben, hogy egyszer anyuka legyél, akkor ez a rész tárgytalan.

2023. jún. 22. 16:59
 17/36 A kérdező kommentje:

Na, tegnap beszéltünk a mamámal

fel hívtuk és mondtuk neki hogy hallottuk amit mondott. De le tagadta konkrétan a szemünkbe hazudott.

Aztán kérdezte hogy" mit akarunk

számon kérni őt?"

Meg elkezdte dicsérni a

páromat probált hízelegni

hogy " le a kalappal előtte."

Mondta neki a párom hogyha

valami baja van vele akkor őszintén mondja el ne pedig így a háta mögött.

Meg ráadásul kijelentette

hogy szerinte " mi ketten nem illünk össze. "

Szóval most már egyértelmű

hogy nem áll mellettem és ez tök rossz érzés.

Lehet hogy ezek után

nem is fogom keresni egy

darabig mi értelme lenne?!

2023. jún. 25. 10:34
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy ezek után nem is fogom keresni egy darabig mi értelme lenne?!"

Pl. az, hogy elkezdenéd végre megtanulni feldolgozni, hogy milyen az, ha valaki valamiben nem ért egyet veled.

2023. jún. 25. 10:42
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"most már egyértelmű hogy nem áll mellettem"

Miből egyértelmű? Nem értem.

2023. jún. 25. 22:18
 20/36 A kérdező kommentje:

Utolsó: Azért mert ha így viselkedik hogy sértegeti meg kibeszéli a másikat utána pedig hazudik letagadja hogy ilyent mondott volna és ráadásul kijelenti hogy szerinte " nem illünk össze. "

Akkor ez azt jelenti hogy nem támogat egy kicsit sem.

2023. jún. 25. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!