Hogyan kezeljem ezt a szörnyű helyzetet?
A történet röviden az, hogy fiatalon megházasodtam és hamar lett egy gyermekünk, rá 2 évre válás lett a vége és a szüleimnél kötöttem ki a kisfiammal.
Minden szép és jó volt egészen addig míg anyám nem találta ki hogy mindenben sokkal alkalmasabb anya a gyermekem mellé mint én, tűrtem tűrtem, próbáltam kiállni magunkért mígnem találtam magam mellé egy remek embert, ekkor volt a fiam 4 éves, minden rendben ment míg fel nem jött az összeköltözés téma, anyám kiborult, rám akarta küldeni a gyámügyet mondván hogy el akarom venni tőle a "kisfiát".
Végül elmentünk onnan, és fél éve együtt lakunk hármasban, csodás életünk van így együtt de ott van az anyám, aki azóta úgy kezel mintha elraboltam volna a gyerekét, és előttem is mindig kisfiamnak nevezi a gyermekem....
Iszonyúan beteges a helyzet, apám sem ért ezzel egyet de anya mellett 30 év alatt ő egy szobanövény lett, a fiam igazi apja pedig a válás után felszívódott, az egyetlen aki tényleg mellettem áll az a párom, ő tényleg velünk van szerencsére.
Fogalmam sincs mi ilyenkor a teendő és kicsit kétségbe vagyok esve, azóta született két testvéremtől még 3 unokája anyámnak de őket le se *zarja.
Köszönöm ha elolvastad.
Igazából nem fenyeget az a lehetőség hogy vissza kellene mennem legyen bármi, szerencsére jó munkám van, bankban dolgozom és jól keresek, a kicsi oviba jár, lassan jön az iskola és meg tudom/tudjuk oldani az életünket segítség nélkül is.
Nyilván a józan ész parancsa, hogy bele kell kalkulálni mindent a jövőbe, de a párom tényleg egy remek ember, mellettünk áll olyan szinten törődik velünk és figyel ránk ahogy a volt férjem sose tette, vagy bárki más korábban.
A kapcsolatunk (anyámat leszámítva) kiegyensúlyozott és csodásan működünk sosem veszekszünk, sok tervünk van a jövőre nézve, szeretnénk majd közös gyermeket is.
Történhetnek rossz dolgok, de úgy vagyok vele hogy készülj a legrosszabbra és várd a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!