Csak nálunk volt az jellemző,hogy amikor nagymamámék 71-2 körül összeházasodtak,minden nagymamám ízlése szerint lett kialakítva/berendezve?
#9: ja, az támadás, ha nem értünk egyet.
De bezzeg ha elmennék hozzád, és lefikáznám a függönyt, már cserélnéd is le.
Volt választék, csak pénz nem volt rá.
Például tömve volt a Domus szebbnél szebb áruval, na mi nem vásároltunk ott csak apróságokat, de emlékszem, hogy milyen szép garnitúrákat és kiegészítőket lehetett kapni.
Csak meg kell nézni egy akkori Lakáskultúrát.
Vannak azok a fajta férfiak, akiknek tök mind1, hogy rendezi be az asszony a házat csak meglegyen ès egy problémával kevesebb. Apám is ilyen pedig ő teljesen más korosztály 56 éves. Apàm az az ember, aki világ életében nem érdekelte, hogyan van berendezve a ház. Amióta az eszemet tudom, mindig anyàm veszi neki a ruhákat is. Ès azzal is úgy van, hogy mindegy neki csak legyen ruhája.
Én azért nem akarok ilyen lenni mint a fater, hogy semmi igényem ne legyen. Azon nem fogok össze veszni az asszonnyal, hogy milyen színű legyen a bútor, de azt nem tudnám elképzelni, hogy öltözködésben ne legyen egyéniségem. Férfi létemre, szeretek egyedül ruhát választani, nem bírom amikor a párom beleszól.
Viszont az szerintem is gáz, hogy nem tiszteled a párod egyéniségét ès konkrétan a másik véleménye számít. Akkor miert vagy vele?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez alapján eléggé meg feleléskényszeres lehetsz.
Nekem az a fura hogy neki külön szobája lesz? Ha igen azt rendezze be.
Viszont ha közös a szoba akkor érdemes közösen rendezkedni hogy mindenki igényének megfeleljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!