Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ilyen magyszülőkről vélemény? ...

Ilyen magyszülőkről vélemény? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az unokák elmennek hozzájuk látogatóba. Semmit nem adnak nekik. Semmivel nem kínálják meg. Amikor elmennek az unokák az egyik visszamegy,nert ott hagyott valamit és látja,hogy elővették az elölük eldugott édességet,üdítőt.
2023. márc. 5. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Magyarán kérdező: nem sikerült hihetőre a kis esti meséd.
2023. márc. 5. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tudták,hogy jönnek az unokák és az otthon lévő édességet és üdítőt eldugták előlük. Amikor elmentek elővették,hogy most már nem kell megkínálni őket belőle. Aki nem tud normálisan válaszolni az minek válaszol? Nem kell vádolni,hogy nem igaz sztori. "

Ja, mert amúgy az unokák nyilván kutatni kezdtek volna az édesség után, ugye. Plusz a xemét nagyszülők nem tudtak 5 percnél többet várni az utált unokák távozás után és azonnal neki estek az eldugott edessegnek. Igen hihető történet.

Amúgy az apai nagyszuleimnel sosem voltunk megkinalva semmivel. Es? Ilyenek voltak. Ettől még nem állok neki szidni őket, ahogy az anyai nagyszuleimet se magasztalom az égig amiatt, hogy ők meg kb mindig etettek volna valamivel

2023. márc. 5. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Ezek olyan angyszülők akik nem akarnak iylesmit adni az unokáknak, vannak ilyenek ahogy a példa is mutatja.
2023. márc. 5. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

"Ilyen magyszülőkről vélemény?"

A nagyszülőket véleményezzük, mi?! Véletlenül se a szülőket meg az unokákat kritizáljuk, ugye?

Szerintem legközelebb a szülők küldjenek enni- és innivalót is, ne csak az unokákat magukat a nagyszülőkhöz.

2023. márc. 5. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Én örülnék, ha a gyerekem elől inkább eldugnák az édességeket és üdítőket a nagyszülők, ahelyett, hogy korlátlanul tömik vele. Nem azt mondom, hogy nem kaphat egy csokiszeletet sem, de nem kéne elérakni a kilós nápolyit, hogy addig tömje magába, amíg látja.

Nem kalóriában mérem a szeretetet. Ha sosem kínálnák a gyereket ilyesmivel, azt is letojnám, többet ér a kicsinek, ha játszanak vele. Ha a gyerek éhes, és nem adnak neki egyáltalán semmilyen ételt, ott kezdődne a baj. A sütikéjüket meg a kólácskájukat viszont nyugodtan megtarthatnák maguknak, mit bánnám én.

2023. márc. 5. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Es miert kell allandoan sutemennyel meg cukros uditovel tomni a gyerekeket? Anyosom cukorral etetil a ferjem fiat, ahelyett, hogy gyumolccsel kinalna. Agyfaszt kapnek, ha mast nem tudna elovenni a nagyi, csak csokit meg nyalokat.
2023. márc. 5. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos kellemetlen. De mivel nem írtad h nem szeretik az unokákat... Így szerintem az a helyzet hogy a kisnyugdíjból nem futja olyan sok dologra. Most gondolj bele, megvesznek szegények 2 üdítőt meg pár csokit. Ha van 2 kisgyerek, a csokit mind megeszik, az egyik üdítő tuti hogy elfogy. Ha gyakrabban járnak lehet nem engedhetik meg ezt a pénzköltést maguknak. Bemész a boltba, ha csak alap dolgokat veszel 5 ezer forintot otthagysz. A rezsi ki tudja hogy mennyi. Plusz a gyógyszerek, stb.

Nem akartak ők rosszat szerintem.

2023. márc. 7. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!