Mit gondolsz agyszüleimről?
Én 21 éves vagyok, mamámék 65 évesek. Anyumék 43- 45 évesek.
Mamáéknak 2 gyerekük van: nagybátyám és anyukám.
Nagybátyámék kB évente 1x mennek nagyiékhoz mi kB 3x. Na a történet a kovetkezo: mindig mondják mamámék hogy nekik így a jó párban vagyis ketten a papával. Első mosógép van nekik 30 éves, első mikró 19 éves , stb mondta ha ott laknánk tönkre menne a mosó gépük meg az unokák (nagybátyám 2 kisfia) szétdobálnak a játékokat meg főzni kellene még ezerrel fűteni télen. Így meg ketten vannak heti 2x főznek, nekik elég ha délután 5kor felveszik 18 fokra a termosztátot, spórolnak, nekik nem.lenne jó ha mi vagy nagybátyámék ott laknánk. Hozzájuk nem mennek a rokonok mindig mondják legyenek otthon. Évek óta a pénzt rakják, még a TV is az vastag règi tv van nekik. Első butorok, Első gáztűzhely,,, ,,
Másik nagyiméknak 3 gyerekük van: apum,meg a 2 nagynéném.... de mi sűrűn járunk oda meg a nagynéném családja is unokatesoim aztmondja apai mama else tudná nelkunk képzelni az életet sütnek főznek nekünk örülünk ha ottvagyunk
Te hogyan látod ezt? Melyik nagyszülők élnek helyesen?
#12 Abszolút nem!:D Egyszerűen annyira érthetetlen volt, nem is értem hogy írhat valaki így. Na de mindegy is.
Kérdező, inkább a saját magad dolgával -pl. tanuljál meg írni- foglalkozz, ne az anyai nagyszüleidet véleményezd.
12. vagyok. Próbáltam egy kicsit érthetőbbre átfogalmazni, hátha más is nehezen érti meg:
Mit gondolsz az agyszüleményeimről?
Én 21 éves vagyok, mamámék 65 évesek, anyukámék 43-45 évesek.
Mamáknak két gyerekük van: nagybátyám és anyukám.
Nagybátyámék évente egyszer mennek nagyiékhoz, mi pedig háromszor.
Mindig mondják a mamámék, hogy ők inkább kettesben szeretnek lenni a papával. A rokonok sem mennek hozzájuk. Azt mondta, nekik nem lenne jó, ha ott laknánk, az unokák szétdobálnák a játékokat, a mosógép is tönkremenne, többet kellene főzni és fűteni is. Így, hogy ketten vannak, elég heti kétszer főzniük és a termosztátot is csak délután tekerik feljebb.
Nagyon spórolnak, évek óta félreteszik a pénzt. A bútoraik, a gáztűzhelyük, a mosógépük és a tévéjük is még mindig az, amit elsőnek vásároltak.
Másik nagymamámnak három gyerekük van: apum, meg a két nagynéném. Mindannyian sűrűn járunk oda. Sütnek, főznek nekünk, el sem tudnák képzelni nélkülünk az életüket.
Te hogyan látod ezt? Melyik nagyszülők élnek helyesen?
Mi imádjuk a 3 unokánkat, de ha váratlanul megjelennének, hogy éhesek, gondban lennénk.
Hét közben be vagyunk fizetve az iskolába, onnan hordják az időseknek az ebédet. Ketten vagyunk, így két adagot, levest és másodikat, amit mi ebédre-vacsorára eszünk meg. Ebédre a másodikat, vacsorára a levest.
Reggelire egy-egy tejeskávét eszünk, szelet kaláccsal.
Nekünk ennyi elég, de ebből nem tudom, hogy lehetne több gyereket megetetni.
Viszont ha tudjuk, hogy jönnek, akkor sütök-főzök amit szemük szájuk megkíván és még csomagolunk is nekik.
Ne ítélkezz, mert nem tudhatod, hogy más miért csinál úgy, ahogy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!