Egy értelmes ember alapból nem kérdez ilyet. De tételezzük fel megkérdezné, akkor ez lenne a válaszom "majd lesz, ha jónak látom, azért nem fogok látszat kapcsolatokat fenntartani, hogy csak elvegyék az értékes időm és beszélgessünk a nagy semmiről... Inkább azt az időt befektetem magamba"
2022. jún. 17. 11:59
23/27 anonim válasza:
Van valaki az életemben, csak félek, őt is elmarnád mellőlem, így nem mutattam be. Isten Veled!
2022. jún. 17. 17:14
24/27 anonim válasza:
Ha a 23-as (17:14) nagyszülője olyan valaki, aki így lépett fel a barát/barátnővel szemben, akkor jogos, ha ezt mondaná neki erre a kérdésre válaszul, úgyhogy anélkül, hogy smernénk az adott szituációt, ill. a nagyszülő addigi viselkedését, ne pontozzuk le az egyes válaszokat.
2022. jún. 17. 21:57
25/27 anonim válasza:
24-es: Köszi, hogy kiálltál értem!
2022. jún. 17. 22:00
26/27 anonim válasza:
Eszed, amit főztél ba.d+.
Te nevelted anyám/apám, azok meg engem ilyennek, ha nem tetszik a műved, jól el.urtad.
Amúgy meg, kedvet nem csináltál hozzá az elcseszett kapcsolataid mintáját látva, már kiskoromtól láttam, hogy nekem aztán nem kell nő/pasi. Igy meg min csodálkozol? És még te kérsz számon? Na, csá, tudtam, hogy nem kellett volna ide jönnöm
2022. jún. 18. 02:53
27/27 anonim válasza:
Írták, hogy a haldoklót nem érdeklik már az itteni dolgok. A klasszikus viccet mindenki ismeri:
Haldoklik a kereskedő, mellette ott a családja.
-Itt vagy, Ábel fiam?
-Itt vagyok, apám.
-Itt vagy, Sára lányom?
-Fogom a kezedet, apám.
-Unokatestvéreim, nagynéném, unokáim, itt vagytok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!