Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak ha fél a kisfiam...

Mit csináljak ha fél a kisfiam a dédnagyanyjától?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam 13hónapos, barátságos típus..(már akivel)

Van akit előszőr lát és azonnal bárátkozik van pedig olyan akit nagyon sűrűn és mégse képes nyitni felé.

Apja mamája, tehát a fiam dédije tény és való kicsikét ijesztő külsőre, suttogva is beszél , hangja is rekedt

viszont nagyon fitt néni. Kisfiam ha meglátja azonnal az ölembe rohan és sír utána el nem enged, mai nap is így volt

Egyébként nagyon közel lakik hozzánk többször is jön ugyhogy nem hiszem h azért sírna mert idegen bár (ő azt mondja)..

Ma átjött és mondta h meg többször fog ez miatt jönni, ma is átjön még

Nem tudom valakinél volt e ilyen , de nem tudom ha most sűrűbben jön fog e változni vagy sem

Én úgy gondolom h adjon neki időt és majd ez úgyis elmúlik neki, szerintem

Szerintetek?

2022. febr. 25. 13:26
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
84%
Es mondod, hogy ne féljen, szereti a dédi? Te adsz puszit neki megoleled?
2022. febr. 25. 13:33
 2/50 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem te cseszed el azzal hogy mikor indokolatlanul hisztizek egy számára nem szimpatikus ember miatt akkor te megvigasztalod, dedelgeted gondolom és ez pozitív megerősítés benne.
2022. febr. 25. 13:33
 3/50 A kérdező kommentje:

1./ Igen mondom neki, próbálom elterelni a fiam figyelmét is de csak őt nézi és szorít

2./ Talán el kéne löknöm magamtól a gyerekemet?

2022. febr. 25. 13:36
 4/50 A kérdező kommentje:
2./ Ha oda akar jönni hozzám igenis felveszem de nem állok neki dédelgetni!!! Csak ül az ölembe és nézelődik
2022. febr. 25. 13:39
 5/50 anonim ***** válasza:
11%
#3 nem, határozottan rá kell szólni hogy fejezze ezt be vagy egyszerűen csak ne csinálj semmit, nem kell megolelni csak mert bujik. Szerinted puszillgatassal ölelgetessel mit érsz el? "oh hát anya megved, atolel, akkor ilyenkor ha itt van ez a néni ezt kell csinálni"
2022. febr. 25. 13:40
 6/50 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nyugtasd meg,probald bevonni a jatekaba a dedit valahogy,vagy meselj neki rola,hogy jobban megismerhesse,szepen lassan kozeledjen fele a dedi id,ne egyszerre puszilgassa ahogy,lehet az zavarja
2022. febr. 25. 13:48
 7/50 anonim ***** válasza:
80%
Apukaja nincs veletek olyankor? Mi tortenik akkor ha nem vagy vele,es ugx jon adedi?
2022. febr. 25. 13:49
 8/50 anonim ***** válasza:
80%
Miért kell erőltetni a gyereknek, hogy kedveljen valakit, ha nem szimpatikus neki? Idővel lehet, hogy kinövi, de én semmiképpen nem erőltetném, amúgy is hülyét kapok, amikor egy gyerekre ráerőltetik, hogy "adj egy puszit a mamának!" Majd ad, ha akar, nem kell kikövetelni.
2022. febr. 25. 13:50
 9/50 A kérdező kommentje:

5-/Nem tudom, de azt h fél valakitől és bízik bennem és odajön hozzám vagyis szeretne az ölembe ülni miért lenne baj? Miért kéne eldobnom a gyerekemet és odalökődni olyanhoz akitől fél?

Szerintem nem gond ha oda megy

az anyjához.

Nem ölelgetem puszilgatom csak szimplán ül az ölembe, nem drámázok neki!

6/ igen próbált vele játszani de úgy hogy elkezd ugrálni, meg elbújik és felugrik amitől szintén megijed és hiába mondtam h ne így.. nem hallgat rám a néni

2022. febr. 25. 13:58
 10/50 A kérdező kommentje:
7/ akkor meg az apukájához megy
2022. febr. 25. 13:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!