Van anyudnak vagy apudnak testvére? Milyen velük a kapcsolatod? És annak párjukkal?
Apukám nővére és az ő férje már nem élnek. Apukám húga még él, vele tartom a kapcsolatot. Ő és a férje már évtizedek óta nem élnek együtt, férjével azóta nem is tartom a kapcsolatot, és tudomásom szerint már nem is él.
Anyukámnak két húga van. Egyikük nem alapított családot, a másik férjezett. Velük felületesen tartom a kapcsolatot. Kedves emberek, de eléggé belebeszélősek, ami egy ponton túl nagyon zavaró tud lenni. Ezért se akarok túl közeli kapcsolatot velük.
Apukámnak egy öccse van, őt már kb 7-8 éve nem is láttam, nincs vele semmilyen kapcsolatom, mondjuk apukámmal se nagyon.
Anyának is egy öccse van, kb évente egyszer látjuk egymást, jó a kapcsolatunk de semmi különös, párjával is csak max ha találkozunk akkor beszélgetünk átlag dolgokról, de ennyi.
Semmilyen. Apám testvére elmegyógyintézetben élt halála napjáig. Sose láttam. A mostoha nővérével 9 éve találkoztam, akkor voltam 13 éves. Nem tartom vele a kapcsolatot.
Anyám testvéreivel ugyanez a helyzet, bár a húgával gyakran találkozok. A párját rühellem, egy alkoholista, aki megkeseríti mindennapjaikat.
Az öccsének néha szoktam elektronikai dolgokban segíteni, de vele sincs mély kapcsolatom. A párja manipulatív, de a szülei rendesnek tűnnek, velük jó a kapcsolatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!